Communicatie was prima. Prijs veel mee. En een hele fijne leenfiets. Geen problemen wel oplossingen.
Fijne vakmensen, die goed werk leveren
Stond met autopech en na een belletje kon ik direct terecht bij de garage. Vriendelijke medewerkers. Uiteindelijk hebben zij mijn auto twee dagen eerder dan verwacht weer rijklaar gemaakt
Ik werd keurig gebeld voor overleg, kundig advies opgevolgd en ik rij voorlopig weer veilig.
Vriendelijk en kundig personeel.
Goede prijs, advies. Snel gerepareerd.
Prima service, de auto rijdt weer als een zonnetje
Goede communicatie en fijne bejegening. Voor zover ik kan beoordelen is er vakkundig gehandeld.
Makkelijk een afspraak kunnen maken. In de ochtend de auto gebracht en al snel halverwege de middag op kunnen halen. Ik werd eerste netjes gebeld over de kosten alvorens de uitvoering door de garage.
Altijd goed, vakmensen!
Er wordt regelmatig overlegd als er iets ontdekt wordt tijdens het onderzoek/ reparatie zodat je steeds aan kan geven of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan
Zonder afspraak langs gereden vanwege kapotte uitlaat, kreeg meteen een leenauto mee en werd geregeld. Ik kan weer met een gerust hart de weg op, top!
Als altijd top service en vooraf overleg wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn.. Vriendelijk personeel en de service van een leenauto ook helemaal goed.
Goed en snel geholpen door de altijd vrolijke en vriendelijke medewerkers! Top.
Ik ging voor een apk keuring en ben netjes op de hoogte gehouden. Vanaf nu word het mijn garage en raad het anderen ook aan
Ze stemmen vraag en het aanbod af op realiteitszin.
Als zakelijk en particuliere klant ik ben echt tevreden.
Je belt met een probleem en er wordt alles aan gedaan om zo snel mogelijk dit op te lossen
1e ervaring met Mobron..Afspraak professioneel bevestigd per mail. Ontvangst uitstekend. Reparatie op. tijd voor afgesproken prijs.
Na eerdere bezoeken bij de Ford garage nu door drukte daar een afspraak gemaakt bij de vakgarage. Eerlijk verbaast over de goede service en kennis. Dit is onze nieuwe adres voor de Ford, volgende keer de andere auto ook misschien hier brengen, prima ervaring. Zeker een aanrader.
Fijn contact met medewerkers. Prettige service.
Leuke mensen, denken met je mee.
In kon (in verhouding tot veel andere garages) snel terecht, ze hebben mijn auto gerepareerd en hij was klaar op de afgesproken dag. Ze zijn erg klantgericht en klantvriendelijk. Fijne garage. Wij stappen naar hun over voor het onderhoud van onze auto’s.
Jammer dat auto niet stof gezogen wordt. Kleine service !
Dank voor de review, klopt dit doen wij niet standaard we gaan het is in overweging nemen. Let wel wij doen al zeer veel misschien minder zichtbare service gerelateerde zaken maar ze zijn er zeker: gratis leenauto, er ligt altijd een leuke gadget op de koffietafel welke gratis meegepakt mogen worden (ijskrabbers, peperemuntbakjes, autoparfum hangertjes etc.), voor kleine reparaties hoeft geen afspraak gemaakt te worden kan iedereen gewoon voor langsrijden (verlichting, bandenspanning, vloeistoffen controle, lekke banden etc.
Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of APK, bij vakgarage Mobron voel ik altijd dat ik voor een eerlijke prijs, goed en snel geholpen wordt.
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten