Als goed ervaren
Altijd even vooraf telefonisch overleg over wat er nodig is. Al jaren tevreden.
We zijn snel en betrouwbaar geholpen toen een dimlicht uitviel.
Deze garage stuurt een heel duidelijke offerte en laat daarin zien wat de materiaal- en reparatie kosten zijn en hoeveel werk de reparatie vergt voor de verschillende onderdelen. Dat geeft heel vertrouwen en ik heb nooit het gevoel gehad dat ik teveel moest betalen. We hebben twee auto's in onderhoud bij Garage Mobron.
snel en vakkundig geholpen
Ik kon vrijwel direct terecht met een klein maar wel accuut probleem.
Wederom uitstekend geholpen!
Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en mijn auto is perfect gerepareerd. Aanrader!
Altijd een snelle en eerlijke service
Net verhuisd en helemaal nieuw in Almere, moest ik voor een noodzakelijke reparatie op zoek naar een "nieuwe" garage. Op aanbeveling van de Wegenwacht werd dit Vakgarage Mobron. Snel kon ik er terecht. Er stond een leenauto voor me klaar. Meteen na de eerste controle door de garage werd ik gebeld en hoorde ik wat er aan de hand was, maar ook welke problemen ik op korte termijn kon verwachten en de daaraan verbonden reparatie kosten. Ik heb een uitstekende garage gevonden en Mobron is een zeer tevreden klant rijker.
Ik kwam voor 1 sensor, maar ze bleken allemaal niet meer top. Aangezien de banden er toch af moesten en 2 niet zo goed meer waren, ook nieuwe banden. Ze hadden meteen vervangend vervoer geregeld voor me omdat ik niet meer op de reparatie kon wachten
Garage waar word geluisterd en opgelost
De wijze van ontvangst, communiceren en service bij Mobron geven een vertrouwd gevoel. Precies wat ik zoek in een garage maar tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend
Ben goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg. Goede service Leen auto gehad Auto op tijd klaar
Een goed bedrijf met de juiste mensen met hart voor hun zaak. Altijd attent en kennis van zaken. Je bent geen nummer maar een welkome klant met een naam.
goede service
Nette ontvangst, leenauto mee, goede duidelijke communicatie voor, tijdens en achteraf.
Geweldige garage en transparant in communicatie en prijs
indien mogelijk snelle reparatie en klant vriendelijke behandeling
Top bedrijf zeer klantvriendelijk
zeer tevreden
De klus naar behoren uitgevoerd.
Hoewel er toch behoorlijk veel gedaan moest [!] worden na een onderhoudsbeurt ben ik tevreden met de uitleg en afhandeling. Opvallend: Zeer goede leenfiets meegekregen.
Prima afgewogen adviezen en top technische kwaliteit
Heel vriendelijk en goede service
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten