Makkelijk afspraak te maken via website. Alles uitgevoerd zoals afgesproken. Vriendelijk personeel
25 September 2026
michel
Laden reviews...
264 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.583 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een consistente waardering voor vriendelijke medewerkers, heldere uitleg en betrouwbare service. Klanten waarderen transparante prijzen en tijdige reparaties. Er zijn veel berichten over duidelijke communicatie en eerlijk advies. Over het geheel genomen levert deze garage een positieve klantervaring op.
25 September 2026
michel
Almere
Distributieriem moest vervangen van Kia Picanto 2008. Via de site al een richtbedrag ontvangen. Lekker want dan weet je waar je ongeveer aan toe bent. (Bleek wel zonder de btw te zijn, dus had ik mij te rijk gerekend) Afspraak gemaakt via de site welke al snel werd bevestigd. Uiteindelijk distributieriem, multieriemen en waterpomp vervangen. Nog wat tips gekregen over onderhoud gevoelige zaken. Na telefoontje auto weer opgehaald. Correct en beleefd afgehandeld aan de balie. Typisch zo'n bedrijf dat je vertrouwen geeft. Erg tevreden.
24 September 2026
Sanne
Almere
worden altijd goed en snel geholpen
23 September 2026
Ruud
Almere
Ik merkte dat ze het erg druk hadden, maar gelukkig werd ik dezelfde dag nog geholpen om mijn lekke band te vervangen. Toppie!
23 September 2026
Matthijs
Almere
Er moest aardig wat gebeuren, daar wordt altijd eerst netjes over overlegd. Ondanks dat toch dezelfde dag alles geregeld en om 17u weer een tiptop auto kunnen ophalen!
18 September 2026
Astrid
Almere
Ze zijn betrouwbaar, denken mee en zorgen ervoor dat alles aan mijn auto netjes en vakkundig wordt uitgevoerd.
17 September 2026
G. Dewansingh
Goed en snel geholpen
15 September 2026
Catja
Almere
Altijd vriendelijk en open advies over wat en niet gedaan moet worden.
14 September 2026
Gustaaf
Almere
Ben echt tevreden met deze auto garage
11 September 2026
Michel
Almere
Vriendelijk, hulpvaardig en heel fijn dat je een leenauto kan krijgen.
9 September 2026
Marjolijn
Almere
Prima ervaring, al jaren.
9 September 2026
Kees winkelaar
Almere
Al eerder een camper in onderhoud gehad bij Mobron, en toen en nu na volle tevredenheid.
1 September 2026
Roland
Almere
Tijdens de APK van mijn auto een leenauto meegekregen dus superfijn zodat ik gewoon naar mijn werk kon gaan. Ik werd gebeld voor overleg over de reparatie die uitgevoerd moest worden maar met prima opties door de eigenaar. Alles netjes afgeleverd.
31 August 2026
Debbie
29 August 2026
Gooimere.nl
Almere
Goede en snelle service. Er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd. Vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden. Ik kom hier zeker terug.
26 August 2026
Nicolette
ALMERE
Prima service, vriendelijk en vakkundig. Duidelijke prijsopgave en uitstekende nakoming afspraken. Aanrader!
26 August 2026
Jan
Almere
Elke keer weer prima voorlichting over zaken die aangepakt moeten en/of kunnen worden. Vakkundig advies, geen dwang en goede voorlichting.
Paul G.
Almere-Poort
Al jaren kom ik bij deze garage en oprecht altijd, maar dan ook echt altijd een vriendelijk ontvangst, fijne uitleg over de kosten die gemaakt gaan worden en een keurige afhandeling. Gewoon een menselijk, vrolijk en sfeervol bedrijf en dat is in deze tijden best fijn. Ik geef dan ook uit de grond van mijn hart een 11+
Tim
Almere
Ben weer uiterst tevreden over de uitvoering van de APK en Grote Beurt. De prijs heb ik door AI laten checken en is geheel marktconform voor een Vakgarage. Bij de merkdealer betaal je een stuk meer op bijvoorbeeld het garage tarief.
Jaap
Almere
Ik heb alleen maar goede ervaringen met Mobron.
24 August 2026
Karel
Almere
Was op tijd , probleem snel gevonden en verholpen op de hoogte gehouden van alles.
24 August 2026
Kimberly
Almere
Zoals altijd weer perfect uit de brand geholpen door het team. Bedankt!
Francis
W. M5
Almere
Ben altijd tevreden met de afspraken en het resultaat
Michel
Almere
Onze auto's eerder bij een andere Vakgarage in onderhoud gehad, maar nog nooit zo goed en kundig als bij Mobron Almere Super tevreden over service niveau en kennis.
22 August 2026
Martin