Het is een ééntonig verhaal inmiddels, maar Mark en de mannen vormen een geolied team, waarbij klantvriendelijkheid en service boeventaal staan! TOP!
Vorige garage houder is gestopt en zo doende bij Mobron gekomen. Vanaf het begin netjes geholpen met het gevoel dat ik er jaren zit. Gewoon een goed garagebedrijf
Voor een eerste kennismaking hoop ik op een perfecte probleemoplossing.
100 % vertrouwen in deze garage. Goede communicatie, klantvriendelijk. Gewoon top.
Communiceren duidelijk en reëel
Ik ben erg tevreden over deze vakgarage. Mijn auto werd snel en vakkundig gerepareerd. De communicatie was duidelijk en eerlijk, zonder onverwachte kosten. Zeker een aanrader!
Zoals gewoonlijk, kan altijd op ze rekenen. Heb even bandenwissel gedaan voor mijn Golf 7 1.2 TSI, binnen een uutje klaar. Volgende keer APK en Distributie. Ga zo door!!!
Heel blij dat ik mijn BMW i3 bij de heren van Mobron kon aanbieden te reparatie. In volle samenspraak wisten we een diagnose traject af te spreken waardoor de kosten ook goed onder controle gehouden konden worden. Met een succesvol eindresultaat en de flexibiliteit van een last minute aanvraag om een APK aan de service toe te voegen kan ik niet anders dan een uitstekende beoordeling achterlaten. Hartelijk dank hiervoor.
Wij komen er met allebei de auto's voor onderhoud en APK. Altijd duidelijk vooraf overleg wat de reparatiekosten zijn en wat er gedaan moet worden aan de auto. Zeer tevreden!
De vakgarage waar ik al minimaal 14 jaar kom. Professioneel, verstand van zaken, goede communicatie en duidelijke uitleg over wat gedaan is. Top garage!
Ben 1 van de eerste klant bij Mark en heb altijd een goede verstandhouding. Ik heb bedrijf zien opgroeien van een 1 mans zaak naar een goedlopende garage met goed opgeleide monteurs. Ze vertellen je altijd wat er aan de hand is en wat de kosten zijn. Je staat nooit achteraf te kijken van de kosten want die zijn van tevoren al verteld voor dat de reparatie wordt gedaan. Mocht het toch anders zijn dan wordt je van tevoren gebeld. Dus van mij een dikke 10.
En mijn 4 nieuwe banden nog goedkoper dan bij de bekende bandenboer.
Duidelijk in communicatie en vriendelijke klantcontact.
Kon binnen een week terecht met een airbag storing. Vlot verholpen en prettige communicatie. Erg fijn.
Ben al klant vanaf de opening in Almere, en ben nog nooit teleurgesteld. Ze doen altijd meer dan hun best, en daar is heteind resultaat ook naar! Waarom een 9? Omdat er altijd een streven moet zijn naar nog beter!
Goede service, en betrouwbare werknemers!
Deze keer een APK aangevuld met een kleine beurt. Goede toelichting als er iets extra's moet gebeuren. Gelijk info over de totale kosten.
Goed advies en passend bij de situatie. Bij anderen vaak het gevoel gehad dat ik in de maling genomen word maar bij Mobron ABSOLUUT niet!
Vriendelijke bediening, goede service, hoge kwaliteit en duidelijke communicatie.
Goede kwaliteit en service. Communicatie verloopt snel en soepel. Prijzen zijn marktconform, duidelijke rekening.
Ik kom al zolang bij deze garage. Ben altijd super tevreden.
Auto was binnen paar uur klaar en goed contact met duidelijke bevindingen en overleg het is een topbedrijf.
Als er extra werkzaamheden nodig zijn, wordt dat helder uitgelegd. Geen verassingen,
Altijd goed
Altijd vakkundig geholpen en te woord gestaan
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten