De service was geweldig en de mensen waren vriendelijk en behulpzaam. Toen ik de auto ophaalde, vielen de ruitenwisserbladen uit elkaar. Dit had tijdens de APK moeten worden opgemerkt en ik vraag me af wat er nog meer over het hoofd is gezien.
Kon direct langskomen om probleem te diagnosticeren. Daarna meteen gerepareerd. Top!
Een afspraak zonder lange wachttijd en kreeg ook een leenauto mee.
Ik denk dat bovenstaande 5 woorden en het feit dat ik vanuit Groningen voor APK, onderhoud en de aanschaf van een andere auto naar Luttenberg blijf gaan.
Na een pechgeval, in drukke tijden zeer snel geholpen. Hartelijk dank!
Denken met je mee
Je hoeft maar even te bellen of langs te gaan, de service is gewoon goed.
Autobedrijf Mol is een hele prettige garage, waar afspraken nagekomen worden en de service goed is.
lekker dichtbij/ korte lijntjes
Vriendelijk
Na een defecte auto vorig jaar een perfect gratis app keuring uitgevoerd als service
Goede uit leg over de reparaties Goede uitleg over de kosten Niets veranderen zo hou je klanten.
Snelle en vakkundige hulp
Vakkundig met duidelijk overleg over wat er gedaan moet worden. snelle service!
Jammer was dat de schroef redelijk aan de kant van de band zat, zodat er een nieuwe band op moest. Verder goed afgehandeld
Super vlotte en fijne behandeling. Hebben raad gevraagd voor de aanschaf van een auto voor onze dochter. Met goede tips terug gegaan naar de verkoper. Prima service
Ik ben wederom perfect geholpen en ga zeker weer bij de volgende onderhoud beurt.
Fijne garage en ze staan altijd voor je klaar met advies.
Alles volgens afspraak, helemaal top
Deskundig en fijn advies met persoonlijke aandacht
Snelle en correcte behandeling.
Klantvriendelijk, wordt goed geïnformeerd
Goede service en vriendelijke personeel met kennis van zaken
Wispelweg 38
8105AB Luttenberg