Hier spreekt duidelijk de liefde voor de auto, vakmanschap en betrokkenheid naar de klant. Dank!
Zoals altijd vriendelijk en deskundig geholpen
Goede service.
Goed gevoel en vertrouwen. Alles netjes en vriendelijk geregeld.
Nette garage, vriendelijke mensen. Goede prijs kwaliteit verhouding
APK laten uitvoeren. Kleine reparatie na telefonisch overleg. Goede ophaal en brengservice. No nonsense, prettig contact.
zeer goed
Vakkundig, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk
Auto wordt opgehaald en teruggebracht. Zeer tevreden over het onderhoud. Vriendelijke ontvangst.
Ik laat er mijn camper keuren en onderhouden , mijn eigen auto en de auto van vrouw .
Persoonlijke benadering, service en vakmanschap staan centraal. Mooi kleinschalig bedrijf, waar veel mogelijk is.
Heel klantvriendelijk, flexibel en deskundig.
Prima en snel (en tussendoor) geholpen!
De garage heeft geholpen mijn auto door de keuring in belgie te krijgen. Dit was op een zeer vriendelijke en zeer vakbekwame manier.
Prima Service en vaktechnische kennis!
Zie bovenstaande!
Prima vakgarage: goed werk, nette service, heel vriendelijke medewerkers en een eerlijke prijs.
goede, snelle service, kundige reparateurs, gespecialiseerd in Saab, goede kennis.
Marc en zijn team zijn en vakkundig, klantgericht en communicatief. Prima service.
Goede service, van tevoren uitleg over de werkzaamheden en denken met de klant mee
Al een aantal jaren ben ik een tevreden klant. De sfeer is altijd goed. De klanten die moeten wachten tijdens een ingreep, zijn zelfs zeer relaxed onder elkaar met een kop koffie. Ik heb veel vertrouwen in deze garage vanwege kennis, inlevingsvermogen, aandacht en hun geduld. Ook de tarieven zijn scherp, ook niet onbelangrijk.
Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar
Gewoon altijd goed
Zeer vriendelijke, vakkundige mensen. Ik heb 2 jaar geleden een Saab cabrio gekocht prima auto. 3 maanden geleden had ik 2 nieuwe schokdempers nodig en na tweeënhalf uur kon ik weer naar Rotterdam rijden met 2 nieuwe schokdempers voor een bedrag dat 40% lager was dan bij de gemiddelde garage in Rotterdam. Ik beveel deze garage dan ook graag iedereen aan.
Ampaireweg 58
4338PT Middelburg