Goed en correct geholpen
Zo als altijd vakkundig, en zeer klantvriendelijk
Voor de aankoop van onze nieuwe auto zijn we zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Er wordt alle tijd en ruimte gegeven om je wensen en vragen te bespreken. Alles in een rustige en prettige sfeer. We zijn zeer tevreden en gaan zeker de onderhoudsbeurten bij deze garage laten doen.
Auto, werd opgehaald en de volgende dag thuisgebracht en de beurt is netjes gedaan
Goede communicatie en opvolging met tussentijds bericht over de techniek. Goede en aanvullende vriendelijke service, zoals vervangingsauto en halen/brengen stad, omdat het werk wat langer duurt.
Erg vriendelijke mensen. Helder in de communicatie. Behulpzaam.
Maakt niet uit met elke auto je komt. Marc en zijn team zijn top.
Je wordt altijd prettig en vriendelijk te woord gestaan. Service uitstekend!
Ik kom nu al een aantal jaren, ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, wordt contact opgezocht bij grotere storingen/ vervangingen. Duidelijke uitleg, overleg. De werkplaats ziet er schoon en ordelijk uit. Ook de receptie/ wachtruimte.
Helemaal top
Prima service en betrouwbaar. Prettig in contact.
Alles wat men kan wensen bij een vakkundige klantgerichte vakgarage
sinds enkele jaren zijn wij client bij garage tema tot meer dan volle tevredenheid. De auto wordt opgehaald. Het onderhoud gaat altijd in overleg.Een grote klantvriendelijkheid. Kortom ... top
Vriendelijke ontvangst. Vraagt altijd eerst als hij iets tegenkomt of het vervangen of gerepareerd moet worden
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. Mijn auto is altijd in goede staat door onderhoud. Ook vragen over hoe werkt deze fietsendrager die ik gekocht heb. Marc helpt en laat zien hoe het werkt. Nu kan ik zelf voortaan.
Snel goed vriendelijk
Altijd even vriendelijk en behulpzaam.
Als geen ander weten ze bij Tema waar een Saab youngtimer behoefte heeft aan noodzakelijk onderhoud. Dat onderhoud en de reparaties worden ook nog eens uitgevoerd tegen heel correcte tarieven. Ik heb het gevoel dat veel andere garages zich beperken tot een beetje olie en een filtertje. Tema begrijpt het gevoel van de Saab liefhebber. Daarnaast zijn het ook allemaal aardige mensen!
Uitstekende service en vakkundige garage
Vakgarage TEMA Middelburg blinkt uit in vakbekwaamheid, service en klantvriendelijkheid. De beste garage die ik ooit had !
Vriendelijk denken mee aan oplossingen staat leenauto voor je klaar wanneer nodig
Het is gewoon een fijne garage met een persoonlijke benadering. Geen stropdassen en puntschoenen maar direct contact met praktisch ingestelde en vakbekwame mensen.
Reparatie volgens afspraak en prijsopgave
Bij Tema werd ik voor de zomerbeurt weer heel vriendelijk ontvangen met koffie door de mede-eigenaar Editha. Daarna begon monteur Daniel aan de beurt en beantwoordde op prettige wijze al mijn vragen/opmerkingen. Al met al werd het vlot afgewerkt en kreeg ik als bonus nog een bluetooth speakertje cadeau, de werking kon Daniel ook nog uitleggen. Ondertussen nog een tweede koffie met koekje naar binnen geslagen. Een heel nuttig bezoek.
Ampaireweg 58
4338PT Middelburg