Next level service en vriendelijkheid.

Omdat ik niet uit de buurt kwam en de auto meteen mee nam had ik niet super goed gekeken en vielen er een paar dingetjes tegen. Niet verwachtend er iets van gedaan te krijgen belde ik toch naar Tema (Marc Kraak). Die was totaal relaxed en invoelend en heeft alles gefixed! Wat een klasbak! Dankjewel Marc!

• Faciliteiten wachtruimte

Next level service en vriendelijkheid.

Fijne service!

We worden altijd netjes en vriendelijk geholpen. De auto is altijd snel weer gemaakt, wat natuurlijk heel prettig is.

• Deskundigheid N.v.t.

Klantvriendelijk en deskundig

X

• Locatie N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen

snel, vriendelijk. altijd de beste oplossing

Goed en snel geholpen.

Zoals gewoonlijk prima gedaan

Zoals gewoonlijk goede service en vriendelijke ontvangst.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Deskundige garage waar je zeer goed gelopen word voor een eerlijke prijs.

Ampaireweg 58

4338PT Middelburg