Professioneel, klantvriendelijk
Goed, snel, betrouwbaar, vriendelijk
Deskundig
je voelt je er gewoon thuis als klant en niet als nummer
Apk en kleine reparatie vlot en goed gedaan. En met een vriendelijk gesprek!!!
Goede service, gemoedelijke sfeer.
goed bedrijf vriendelijke verkoper, nog geen klachten heb de auto slechts een paar dagen. Ik hoop dat het zo blijft
De Golf 7 geleverd naar tevredenheid rijd prima. We zijn er erg blij mee.
Altijd vriendelijk goeie koffie.
Zoals gewoonlijk goed. Ondanks de ( niet voorziene) drukte goede service en afspraak werd nagekomen.
In contact gekomen bij vakgarage naar aanleiding van een lekke band van mijn personenauto. Teneinde de band te laten maken, met meerdere autobedrijven cq garages contact opgrnomen. Geen van de bedrijvrn gaf aan hiervoor tijd vrij te kunnen maken. Na telefonisch contact met vakgarage Steenbrrgen gaf men mij direct aan dat ik natuurlijk langs kon komen om het te laten maken. Gelet op deze service en klantvriendelijkheid heb ik toen besloten om mijn personenauto vanaf dat moment door vakgarage te laten onderhouden.
Onderhoud snel en vakkundig uitgevoerd
Goede service mat vriendelijk mensen.
Mijn ervaring is dusdanig da bovenstaande antwoorden voldoende zijn.
Bijzonder prettige ervaring. Vriendelijk, komt over als vakman. Reageert snel op communicatie. Al met al hele prettige ervaring!
men communiceert duidelijk en komen de afspraken na,repareert kundig wat is afgesproken
Vriendelijke ontvangst. Duidelijk overleg over de zaken die gedaan moesten worden met prijsopgave vooraf. Longlife beurt netjes uitgevoerd. Lekker in de eigen plaats terecht kunnen bij je (merk)garage is een groot voordeel wat mij betreft.
Ik heb hier altijd mijn auto s gekocht en laten onderhouden. Al meer als 20 jaar naar alle tevredenheid en zonder nare ervaringen.
Prettig
Nvt
Prima geholpen, goede info en alles conform afspraak.
——
Van Bredastraat 1