Geweldige vakmensen mensen, allemaal: altijd een oplossing, meedenkend, vriendelijk, behulpzaam enz,
Zeer klantvriendelijk. Staan altijd voor je klaar. Deskundig personeel.
Eerlijk en open naar de klant.
Zoals altijd weer prima geholpen.
Altijd een vriendelijk persoon waar ik contact mee heb.
Als jarenlange klant ben ik zeer tevreden over Auto Kar. Altijd super geholpen en volgens afspraak.
Zeer klantvriendelijk en zeer vakkundig!
Ik ben al heel lang klant bij Auto Kar. Er worden altijd goede afspraken gemaakt en elk detail wordt besproken. Service staat echt hoog in het vaandel.
Netjes, snel en vriendelijk geholpen
Correct, vriendelijk en professioneel
wordt steeds op correcte wijze geholpen
Alles was gedaan volgens afspraak. En eerder klaar dan verwacht.
Netjes en zeer adequaat geholpen en vakkundig en snel geregeld
Wij worden altijd goed geholpen.
Fijne communicatie en snelle service
In onze zoektocht naar een VW Tiguan zijn wij uiteindelijk bij Vakgarage Auto Kar geslaagd, deze garage bood een mooi exemplaar tegen een goede prijs. Voor de verkoop nam Dhr. Wagemakers de tijd, wist veel van de auto en legde alles uit. Na de proefrit zijn wij tot de aankoop overgegaan. Een paar puntjes van aandacht zijn netjes opgelost bij aflevering. Wij zijn erg tevreden met de auto en houden een goed gevoel over aan onze aankoop bij deze garage.
Altijd goede service, zeer vriendelijk en efficiënt!
Je wordt altijd vriendelijk geholpen.
Ik kan dit bedrijf bij elke VW, Seat, Audi of Skoda bezitter aanraden voor onderhoud. Ook vaak mooie auto’s te koop
Alles volgens afspraak
Alles ging naar wens
Goede service, prima vakkennis, prettig in de contacten
Ze denken altijd goed met me mee
Gespecialiseerd en vakkundig personeel. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.
Van Bredastraat 1
4651 LR Steenbergen