Goed geholpen en doorverwezen.
Alles goed geregeld van vervangende auto tot wasbeurt eigen auto
gast vrij vriendelijk neemt u een bakje kofffie en we gaan naar u auto kijken
Goed hoor.
Beurt gehad én nog meer máár probleem is er nog
Een perfect bedrijf met vriendelijk en ervaren personeel. Komen hun afspraken na en bellen voor meerwerk. Als de auto klaar staat wordt er weer netjes gebeld.
Plezierig en vakkundig geholpen
Fijne garage met zeer klantvriendelijke werknemers. Staan altijd voor je klaar en bovenal hanteren ze betaalbare tarieven.
Ik ben hier vaker geweest met een bedrijfsauto en altijd goed geholpen, en nu kom ik er ook met mijn eigen auto.
komen altijd keurig op tijd de afspraken na, bellen indien er toch iets meer aan je auto gedaan moet worden, auto wordt persoonlijk opgehaald en teruggebracht, en is door de wasstraat geweest. Klant is duidelijk koning !
Heerlijk en eerlijk bedrijf! Gastvrij en klantvriendelijk! Dat veel van de medewerkers er al vele jaren werken, zegt alles over dit bedrijf! Voor klanten fijn om vertrouwde gezichten te zien. Wachten aan de tafel in de prima fauteuils is geen straf! En....de koffie is perfect....met een speculaasje!
Kom hier al vele jaren, en wordt altijd uitstekend geholpen.
Zoals van ouds: goed vakwerk, vriendelijk van hoog tot laag, je kunt erop rekenen!!1
In het verleden slechte ervaaring. Nu was het enkel maar apk keuring en goed gekeurd, we zullen zien hoe het in het vervolg gaat. m.v.g. Jac. Hommel
Prima al jaren
Goeie ouderwetse service En Vriendelijk personeel
Uitstekende service
Goed ontvangen en correct afgehandeld, uitstekend
met kennis en vriendelijkheid word je daar te woord gestaan en van advies voorzien ben daarom heel tevreden met deze garage
zie hierboven
Ik was ditmaal voor een APK keuring op bezoek bij AUTOKAR. De keuring was in een paar uur gebeurd en alles was in orde zodat ik heel snel na een perfecte en deskundig personele behandeling weer naar huis kon. Heel de werkwijze was ook aangepast voor het coronaviris.
Zeer positief. Hoffelijk en vakmanschap is meesterschap bij Auto Kar. Klantvriendelijk
Van Bredastraat 1
4651 LR Steenbergen