zeer bekwame vak mensen , weet waar ze mee bezig zijn, en een zeer snelle hulp.
Wordt altijd heel correct en behulpzaam geholpen
Altijd prima in orde
Goede afspraak, korte wachttijd, vriendelijke ontvangst.
al jaren onze vaste garage
Werd snel en goed geholpen ! Communicatie is super !
Mijn apk en kleine reparatie is naar tevredenheid uitgevoerd.
Zoals gewend
Fijne garage, geen massa concern. Aandacht voor de klant. Vriendelijk personeel.
Altijd vriendelijk en meedenkend
Professioneel, vakkundig personeel.
Ik wordt keurig geholpen. Onderhoud en reparaties gebeuren exact volgens afspraak
Gaf op tijd aan dat mijn winterbanden buiten de profieldiepte vielen zodat er voor de bandenwissel al nieuwe banden gemonteerd werden. Zo had ik een nieuw set
Vriendelijke ontvangst. Met Kennis en volgens afspraak geholpen. Kortom tevreden klant!
Goed gemaakt
snelle service, goed geholpen
De klant staat centraal en er wordt geluisterd naar de mogelijkheden.
Al meer dan 40 jaar klant
altijd zeer tevreden
VRIENDELIJK, BEHULPZAAM,BEGRIPVOL
Na een total-loss van mijn Polo kreeg ik voor 10 dagen een leenauto, dankzij welke ik een nieuwe gebruikte Polo kon proefrijden en kopen.
m.b.t. communicatie, klantvriendelijkheid, service en kwaliteit van de uitvoerring en advies. kortom prima!
diesellucht in cabine, bleek een scheur te zitten in een verbinding tussenmotor en egr
Van Bredastraat 1
4651 LR Steenbergen