Uitstekende dienstverlening Klantvriendelijk
Alles naar wens verlopen
Ze hebben echt hun best gedaan om mijn probleem te kunnen oplossen.
zoals verwacht , op tijd klaar en goed geholpen. De garage is vertrouwd
Je wordt gebeld als er iets veranderd in de afspraak. Prima geregeld door het personeel.
Netjes en goed een oplossing voor mij gezocht en snel ook nog
Goed, als vanouds
Weer prima service en altijd gezellig
Goed en volgens gemaakte afspraken
Een hele fijne eerlijke garage. Ik ben erg tevreden!
Auto aangeboden voor apk keuring met afkeur tot gevolg. Week later ergens anders aangeboden met zelfs nog de vraag om extra naar de eerder afgekeurde punten te kijken en toen bleek er geen reden tot afkeur te zijn.
Goed geholpen
Volgens planning en een correcte afhandeling van de reparatie.
Deskundige lui! Zeer betrouwbaar en nette prijzen voor onderhoud en reparatie!
Zie boven
Kom er al jaren...
Klant vriendelijk
Prima ervaring.
Goed op de hoogte gehouden van de voortgang met betrekking tot het bestelde onderdeel. Toen het er was direkt gebeld en tijd gemaakt om het te monteren. Uitstekende service en klantvriendelijkheid. Voor herhaling vatbaar!
correct en netjes afgehandeld
Na telefonisch overleg een afspraak ingepland. Probleem aan de auto opgelost.
Na een mankement aan de auto een snelle reparatie verricht. moest toch besteld worden, andere dag ontvangen en geplaatst. Tof snel en accuraat.
Betrouwbaar en vertrouwd personeel, al 40 jaar !
Vlote en klant vriendelijk benadering
Van Bredastraat 1
4651 LR Steenbergen