vriendelijk
Vriendelijk personeel,zijn altijd bereid om te helpen
Ik ken de garage al jaren, ser vice en klantvriendelijkheid is Top.
Vriendelijke en behulpzame hulp daar waar nodig en men heeft altijd tijd voor mij als klant. Verder worden zaken die moeten gebeuren aan de auto altijd zorgvuldig uitgevoerd, kortom ik ben bijzonder tevreden over Vakgarage Autokar en de mensen die er werken.
Goed onderhoud, schade prachtig weggepoetst en stoel keurig gereinigd! Complimenten.
Een gebruikte auto gekocht bij de heer Niek Wagemakers. De gang van zaken waren open, duidelijk, behulpzaam, klantvriendelijk en kwamen nader tot elkaar met het sluiten van een deal. De prijs voor het inruilen van mijn oude auto en de prijs voor aanschaf van de andere auto waren meer dan redelijk. Bij aflevering van de nieuwe auto waren keurig netjes de aandachtspuntjes meegenomen. Met een goed gevoel de nieuwe auto meegenomen.
Heel goed
Vriendelijk . betrouwbaar en goede service
Goed meegedacht! En geadviseerd!
Goede service en klantvriendelijk
Goede communicatie en uitstekende service.
Goede geholpen met nieuwe auto.
Prima verlopen
Goede service en vriendelijk
Heel klantvriendelijke benadering aan de telefoon en in de garage, zowel door Nick als door Kees. "Kees" legt altijd alles prima en heel geduldig uit. Verder heel deskundig en komen afspraken na.
Was erg druk maar kon snel terecht voor een spoedreparatie. Komen afspraken altijd keurig na. Ben altijd tevreden over het onderhoud
Remmen piepen na vervangen en opdringerig extra onderhoud aangeboden en ook onnodig uitgevoerd.
Netjes af gehandeld goede uitleg wat er moest gedaan worden
Snel een afspraak, prima service, deskundig personeel.
Ik vertrouw ze al 29 jaar.
Uitstekende service
Vriendelijk en goed
Word altijd fijn te woord gestaan en goed en fijn geholpen
Van Bredastraat 1
4651 LR Steenbergen