Afspraak maken kan online of telefonisch, altijd op korte termijn. Onderhoud aan zowel dagelijkse auto als oldtimer is deskundig, vlot en niet duur. Over onverwachte werkzaamheden wordt overdag telefonisch overlegd. Auto ophalen kan tot het begin van de avond. Kortom een ideale garage.
Fijne garage!
Altijd volgens afspraak en mocht er onverwachts iets zijn, wordt alle moeite gedaan om dit op lossen.
Prima service en meedenkend personeel
Altijd zeer vriendelijk ontvangen. Goede uitleg . Goede service.
Gewoon handig, in het dorp waar je woont, even bellen voor een afspraak. Inleveren met sleutel, als vaste klant zijn alle gegevens al bekend. Dus geen administratie. Zelfde dag gebeld, ophalen en daarna per email de schappelijke rekening met een volledige onderbouwing van de kosten. Makkelijk, vertrouwd en vriendelijk. Bedankt!
Mijn ervaring is goed!
Vakkennis en gemotiveerd
Ben goed ingelicht en de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd
Prima geholpen
Al jarenlang kopen wij onze auto’s bij garage Breugem en hebben ze daar ook in onderhoud. Het is een zeer betrouwbaar familie bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft. Deskundige ,vriendelijke medewerkers die meedenken en uit zich zelf een stapje extra doen als het nodig is.
Ik kom hier al vele jaren en de service is altijd tot grote tevredenheid. De kwaliteit is goed, afspraken worden nagekomen, er zijn nooit vervelende verrassingen en men denkt goed mee over alternatieve oplossingen als dat nodig is.
Goed snel vriendelijk!
Super geholpen
Hele fijne garage die niet zomaar wat doet aan je auto. De garage belt altijd netjes op voordat ze er wat aan doen en als ze iets tegen komen. Ook geven ze eerlijk advies als iets nog prima een jaartje mee kan of als er iets aan zit te komen. Prijs en kwaliteit is in goede verhouding! Erg klant vriendelijk. Wij zijn heel blij met deze garage.
Prima garage, heel klantgericht
Zeer goede ervaring bij de aankoop van mijn eerste auto!
Ik word al jaren zeer goed geholpen. De eerste garage waar ik me serieus genomen voel!
Snelheid, goede service en klantvriendelijkheid
Vanmorgen bij het starten draaide de motor niet 'mooi' stationair, ook gaf geven ging moeilijk. Zonder afspraak naar garage Breugem gereden, ik kreeg een andere auto mee, en werd 2 uur later gebeld dat het euvel gevonden was, en verholpen was! Ook hadden ze koel vloeistof etc bijgevuld. Service op en top!
Al jaren heel tevreden over het onderhoud. Altijd vriendelijk en prima service!
al jaren een vertrouwd adres
Altijd goede service en vakbekwaamheid:-)
Snel en goed geholpen
Burg V Oostenweg 7 11