4 sterren: goede service, goed behandeld

altijd vriendelijk en eerlijk Top bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerlijk en betrouwbaar. Prettig kontakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als sinds 2003 kom ik bij Garage Breugem met mijn auto\'s. Je wordt snel geholpen en zelfs als het druk is maken ze even tijd voor je als het een spoedgeval is (lekke band wisselen bijvoorbeeld). Bij een onderhoudsbeurt nemen ze altijd contact met je op als ze tegen onverwachte problemen aanlopen en overleggen en adviseren ze met je wat te doen. Ook geven ze advies als je aan het oriënteren bent voor een nieuwe auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant en heb al diverse mensen aangeraden ook klant te worden. Alles keurig volgens afspraak. Nooit lang wachten voor je terecht kan. Van de technische kwaliteiten heb ik geen verstand maar mijn auto doet het altijd prima dus die moeten ook wel goed zijn. Ik kan altijd terecht ook al is het om een lampje te vervangen en dat is een fijn idee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantgericht en altijd bereid om snel te helpen. Kleine storingen worden direct aangepakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd goed. Service is uitstekend. Contact altijd goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig geholpen met een onverwachts pechgeval aan mijn auto! Ik kon meteen voor reparatie terecht waarbij snel, vriendelijk en deskundig geholpen voor een prima prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al vele jaren ben ik een zeer tevreden klant, en verwacht dat in de komende jaren te blijven!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf. Alleen echte mankementen worden verholpen. Men probeert niet de klant te neppen, maar is eerlijk. Zo blijft autorijden betaalbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Sinds enkele jaren woon ik niet meer in de buurt, maar als ik in de buurt ben kom ik graag bij Garage Breugem. Medewerkers zijn altijd vriendelijk en het is nog één van de weinige plekken waar ze ook nog eens voor je tanken. Gemoedelijk en even een praatje \"aan de pomp\". Lampje wisselen of ruitenwisservloeistof bijvullen wordt gewoon voor je gedaan. Het bestaat nog... ga zo door!

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Familiebedrijf wat al jaren bekend staat om haar vriendelijke en ervaren monteurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind het fijn dat ik altijd snel en direct geholpen word. En is de tankservice prettig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aardige mensen die hard werken met passie. Altijd een leuk praatje en er wordt nog voor je getankt, waar vind je dat nog?

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit bedrijf is een gerenomeerd bedrijf met vakspecialisten. Zijn eerlijk en transparant en leveren kwaliteit tegen een goede prijs. Zelfs is mijn oldtimer hier aangepast voor de keuring en dit is zeer goed verlopen. Echt een aanrader en indien je klant bent ga je niet meer weg, wees gewaarschuwd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima. Correct. Nooit meer reparaties dan strikt noodzakelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

al jaren klant met auto\'s prive en bedrijfswagens. Top bedrijf met allemaal goed gekwalificeerde mensen, service-gericht en vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik wordt altijd netjes en snel geholpen en te woord gestaan. Het personeel is heel klantvriendelijk en staat je graag ter dienst. De apk keuringen worden altijd goed en snel verricht. Een topgarage lekker dichtbij huis!!!

Burg V Oostenweg 7 11

2661 HN Bergschenhoek