Goede ervaring
Auto is afgekeurd op een punt dat wel echt afkeur is. Er was een tweede mankement, maar was geen APK-punt, dus daarop niet afgekeurd, maar wel opgemerkt. En ik kreeg de vrijheid om het zelf te repareren of te laten doen. Dus heel netjes eigenlijk.
Zoals altijd; keurige communicatie rondom werkzaamheden nodig voor de APK
Prettige en nette afstemming over uit te voeren werkzaamheden. Er werd zelfs minder uitgevoerd dan ik had gevraagd omdat het toch niet nodig was. Heel fijn. Helaas lagen wel alle kinderstoeltje op z'n kop op de achterbank terwijl ze bij brengen netjes vastzaten, dat vond ik geen nette oplevering.
Beste Jochem, hartelijk dank voor de review. Wij hebben de werkzaamheden graag voor je uitgevoerd. Wat betreft de kinderzitjes kan ik melden dat wij dit gedaan hebben omdat wij de gordels moeten controleren voor de APK. Gezien het feit dat alle stoeltjes een ander systeem hebben en wij graag willen dat de kids veilig meerijden, laten wij deze los in de auto zodat de klant zelf de stoeltjes veilig kan vastzetten. Wij zetten de zitjes op de kop om te voorkomen dat de klant onterecht aanneemt dat deze vastzit en er ernstige ongevallen gebeuren met de kinderen. ik hoop dat mijn uitleg over de beweegreden van het op de kop plaatsen voldoende is. Marcel Goemaat Vakgarage Isselt
Fijn geholpen voor APK en nieuwe accu. Kom zeker terug voor een onderhoudsbeurt.
De accu had het begeven, daardoor kwam de auto niet meer van zijn plek. 's Ochtends gebeld en even overlegd. Ze konden gelijk een nieuwe bestellen, welke 's middags al gemonteerd kon worden, klaar terwijl ik wachtte aan de koffietafel. Met hulp van de buurman de auto gestart en daarmee voorrijkosten bespaard. Binnen een dag geregeld, ondanks de volle planning. Bedankt voor het meedenken en de flexibiliteit!
Having unfriendly experience with dealer garages, I would definitely recommend Vakgarage Isselt, great service, great customer touch every single time. Aanrader!
Zeer vriendelijk personeel, alles wordt goed uitgelegd waarom er iets vervangen moet worden. Klantgericht is top! Breng graag mijn auto hierheen voor APK, onderhoud en reparaties.
Blijven vriendelijk en kijken altijd naar het belang van de klant super hoor.!!!
Kosten altijd van te voren duidelijk houden zich aan de afspraken. Nemen de tijd om je iets uit te leggen. Staan ook je je klaar bij plotselinge calamiteiten.
Gezien de weinig gereden kilometers het afgelopen jaar niet standaard de beurt uitgevoerd, maar gekeken wat nodig was.
Zie bovenstaande.
Ik ga met mijn auto naar Vakgarage Isselt,omdat goed van te voren de reparatie doorgesproken word met mensen die weten waar ze over praten.geeft mij vertrouwen,kijk betalen moet je overal,maar deskundigheid en weten waar je aan toe ben vind ik van te voren een pre.
Als er een probleem is helpen ze gelijk en zorgen voor een passende oplossing voor het probleem zonder daar extra kosten voor te maken die ze afspreken
Vriendelijk ontvangst en duidelijke communicatie over onderhoud auto.
Vriendelijke en snelle service goede en deskundige hulp
snelle en heldere informatie/hulp
De vakantiecheck (premium) was in 1 dag gefixt. Ook de communicatie was weer goed & vlot (in dit geval gebeld voor de vakantiecheck, en sms-bericht zodra het gereed was).
ja
Goede deskundigheid goed en vriendelijk geholpen
Een garage met persoonlijke benadering. Prima kwaliteit, normale prijzen, zeer klantvriendelijk.
Vlotte en klantvriendelijke service.
Duidelijke afspraken , klantvriendelijk, vakkundige monteurs, prima afhandeling van zaken.
helaas was mijn accu overleden van de auto. einde van de ochtend gebeld en kon direct begin van de middag komen want dan hadden ze al een nieuwe op voorraad. Einde van de dag opalen en weer rijden....! Top! en Marcel nog bedankt voor de snelle service....!
Klantvriendelijk