Op zoek naar een garage in de buurt voor mijn Volvo V70 kwam ik op basis van de goede reviews uit bij Vakgarage Isselt. Opvallend vond ik de goede communicatie en de service gerichtheid. Ik kom hier zeker terug!
02-09-2022 Mijn fijne Subaru van 20 jaar oud is weer APK goedgekeurd. Er zijn een aantal reparaties uitgevoerd als gevolg van slijtage. De rekening van bijna €1600 was pittig, maar dat heb ik er wel voor over. Ik ben de eerste eigenaar. Voor dat bedrag had ik hem als service wel gewassen terug verwacht, maar ja misschien is dat te veel gevraagd.
Auto gekocht, goede afwikkeling, geen bla bla verhalen, kort krachtig, hou ik van. Goede service, goed meedenken in realistische oplossingen. Zeker een aanrader om een auto te kopen en in onderhoud te brengen.
We hebben altijd een prima ervaring met de vakgarage. Helaas werkt onze auto niet helemaal mee en blijft kuren houden, maar ook daarover wordt goed mee gedacht.
Staan altijd klaar. Eerlijk advies. Leuke mensen
Snelle service; hield rekening met mijn vakantie om de auto na te kijken. Communiceert goed, duidelijk, snel en eerlijk. Prijs viel reuze mee!
Snelle service, auto was eerder klaar dan verwacht. En de prijs viel lager uit dan van tevoren besproken was.
Mijn eerst keer hier en goed bevallen. Vriendelijk mensen. Autobus daar gekeurd en werd netjes gebeld over een paar kleine dingetjes voordat ze ermee aan de slag gingen. Dus was eerst op de hoogte gesteld.
super geholpen zoals altijd! Komen hier al jaren.
Goede communicatie en vriendelijk personeel
Perfect ! Uitsteken en snel geholpen incl. gratis leenauto
Top service, enorm klantvriendelijk en denken mee! Raad hun zeker aan!
Mijn auto een vakantiebeurt laten doen. ging allemaal goed. De grootste verassing was de nota. Onder de € 10,00.
Vakkundig en adviserend
Goed geïnformeerd over de noodzakelijke reparaties en gebruik kunnen maken van leenauto
telefonisch overleg over alarmlampje op dashboard. Meteen doorgereden naar garage en lamp vervangen terwijl ik wachtte.
Bijzonder vriendelijke medewerkers, redelijk snel geholpen en ook de prijs viel erg mee.
Deskundig en zeer klantvriendelijk
Zie hierboven...
's morgens gebeld met vraag of ze onderzoek konden doen naar reden van een controlelampje dat op mijn dashboard verscheen. Bleek om de bobine te gaan. Werd gebeld dat ze eerst de onderdelen moesten binnenkrijgen en een kostenopgave gekregen. Volgende dag was mijn auto klaar.
De vakgarage Isselt Amersfoort maakt het waar! Klantvriendelijk, technisch en vakkundige advies (vooraf). Afspraak is afspraak.
Er werd heel fijn meegedacht en opties voor auto's bekeken en ook telefonisch bereikbaar en zaken kunnen bespreken.
Reden bezoek was jaarlijkse vakantiecheck: ook vanwege geen bijzonderheden ging het supervlot vanaf het maken va de afspraak tot het weer ophalen van de auto.
Zeer goede vakmanschap en persoonlijke gericht benadering
Kom hier al jaren. Wordt altijd goed geholpen en ze denken met je mee. Dikke aanrader.