Kon er op wachten
Goed en vlot geholpen, contact duidelijk en vriendelijk. Geeft vertrouwen.
Zeer behulpzaam en kundig
Volgens afspraak goed geholpen
klantvriendelijk
Voor kleine en grote beurten, APK maar ook voor schroef in de band en lak bijwerken (met door vakgarage op kleurnummer bestelde lakstift), gaan wij al jaren naar vakgarage Isselt (Amersfoort). Alles altijd netjes in overleg door vriendelijk monteurs. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Heldere diagnose en goed opgelost.
tevreden
Ik wacht en zij draaien
Zie boven
Alle aspecten van de grote beur worden na inspectie doorgenomen voor goedkeuring, met vermelding van de kosten. Tevreden over de uitvoering!
Ik kom al heel veel jaren bij deze garage. Naar volle tevredenheid. Er wordt goed gecommuniceerd. Je weet waar je aan toe bent. Ik denk ook dat ik een eerlijke prijs betaal voor alle werkzaamheden. Ik hoop nog veel jaren mijn auto hier in onderhoud te houden.
Goed en snel geholpen. Lieve hond zorgt voor entertainment tijdens het wachten
Eerlijk, aardig en normale prijzen. Absolute aanrader!
Ik kom hier al jaren voor het onderhoud van mijn auto. Fijne sfeer, goede communicatie en uitstekende service.
Uitstekende service en klantvriendelijk.
Zie boven
Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf
Top service
Vriendelijk geholpen zoals altijd! Duur onderhoud, maar dat zijn vooral de onderdelen dus doe je niets aan.
Ik heb een apk laten doen bij vakgarage Isselt, alles is vlekeloos en volgens afspraak verlopen.
Hulpvaardig en bekwaam
Betrouwbaar en meedenkende service door vakmanschap.