Top Service en Heel eerlijk qua Adviezen,
Auto voor onderhoud gebracht. Fijn geholpen, auto is snel weer rijklaar gemaakt. Ik zou er weer heen gaan!
Wonderbaarlijk genoeg is het dimlicht vervangen volgens het rapport, het rechter dimlicht doet het niet. Ik moet dus even terug.
Ben weer naar wens geholpen
Aangenaam
Heb goede ervaringen met deze garage eerlijk en betrouwbaar
Als er iets is staat er altijd iemand klaar om het op te lossen
Goede service, op de deskundigheid durf ik te vertrouwen, de prijs/ kwaliteit is mijn inziens in orde en de medewerkers zijn bijzonder klantvriendelijk.
Ik was onbekend in Amersfoort. Twee voorlampen moesten worden vervangen. Werd vriendelijk ontvangen en direct geholpen. Klaar terwijl u wacht, met koffie.
meestal een goede beoordeling....
Nooit vervelend om naar die garage te gaan. Hartelijk welkom, lekker kopje koffie en het belangrijkste, heel goed geholpen met de auto. Zelfs met een eenvoudige bandenwissel is er tijd om naar andere klachten te kijken en indien mogelijk even op te lossen.
Vakkundige garage en alles in overleg! Geen onverwachte kosten achteraf. Denken mee in oplossingen tegen de beste prijs.
je wordt goed en vakkundig geholpen.
Altijd goede ontvangst. Er wordt overlegd, goede communicatie. En uiteindelijk ook de vakmanschap.
Goede service zeer vriendelijk Goede uitleg
Super snelle service, blij dat de auto weer is goedgekeurd. Vriendelijk personeel
Dit keer seizoensbanden verwisselt. Het vakkundig team van garage Isselt heeft direct de remmen gecontroleerd en gecontroleerd of de autobanden die eraf gaan nog herbruikbaar zijn voor een volgende wissel. En ja hoor bandenwissel, klaar terwijl ik wacht in hun gastvrije wachtruimte. Dankjewel Vakgarage Isselt!!
goed geholpen en denken mee
Prima geholpen met het vervangen van uitlaat sierstukken. Daarnaast erg klantvriendelijk. Oprecht verrast van de service!
goed geholpen
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Open en transparant, goede service en deskundigheid, veder goed meedenkend kom hier al jaren
Kwam voor een kleine beurt maar werd enorm meegedacht met mij aangezien ik de auto 2 dagen later zou gaan inruilen. Personeel is vriendelijk en staat altijd voor je klaar.
Kon er op wachten