Na de APK en klein onderhoud weet ik wat goed is voor de auto, wat noodzakelijk is om te laten doen en of er iets is dat nog even kan wachten. Ik vind dat inzicht heel fijn. Tien punten voor klantgerichtheid. De leenfiets is ook fijn. En de auto rijdt als een zonnetje.
zeer behulpzaam en zeer persoonlijk denken echt mee
Ze willen graag werk aannemen natuurlijk, maar als ik iets niet wil wordt dat ook niet opgedrongen of zo. En wat ze doen, doen ze goed. Dus prettige samenwerking zo.
Alles naar wens
duidelijkheid en goede communicatie
Bandenwissel snel en prettig geholpen afspraak prima nagekomen zoals gebruikelijk helemaal top
Zoals al vele jaren ben ik weerVakkundig en vriendelijk geholpen.
Zeer klantvriendelijk
Ik ben een tevreden klant bij Vakgarage Isselt. service en vakbekwaamheid staan daar in het vaandel.
Altijd goed geholpen
Efficiënte en vriendelijk vakmensen met kennis van zaken die meedenken.
Vriendelijk en duidelijk
Al jaren klant en ze doen hun best om de de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Het happeren in de motor is nu als het goed is opgelost.
Vriendelijk, niet pusherig
Ga al Jaren naar vakgarage Isselt. Vriendelijk personeel dat altijd overlegt wat er moet gebeuren aan de auto. Altijd uitstekende service!
alles volgens afspraak, vertrouwen in werkzaamheden.
Vooraf duidelijk geïnformeerd en geadviseerd over reparatiewerkzaamheden en de bijbehorende kosten, zo sta je nooit voor verrassingen! Top!!
Goede eerste ervaring met dit bedrijf. Er werd goed meegedacht wat er wel en ook niet nodig was voor mijn auto. Duidelijke communicatie, hielden rekening met mijn planning en voldoende parkeergelegenheid. Fijne service!
Prettige benadering en transparante werkwijze.
Online afspraak plannen is heel handig, er is een fiets beschikbaar, vooraf duidelijke prijsopgave, prima service!
Voor de eerste keer hier geweest, super fijn geholpen en de klacht van de auto is verholpen. Dikke pluim!!
Er wordt in overleg gehandeld , na een deskundige uitleg.
Goede ervaring.
Een prettige communicatie waarin duidelijke afspraken worden gemaakt en werkzaamheden worden nagekomen.