Laden reviews...
201 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten reageren meestal positief op vriendelijke en professionele communicatie en vakmanschap. De tarieven en meerwerk worden duidelijk besproken en er zijn geen verrassingen. De service wordt als snel, betrouwbaar en klantgericht ervaren. Samengevat geven klanten aan graag terug te keren voor onderhoud en reparaties.
Ben deze keer alleen gerweest om pechhulp af te sluiten. dus kan verder geen oordeel geven. vorige keren allemaal prima.
14 September 2026
Bertus
AMERSFOORT
auto naar garage voor kleine beurt en APK
13 September 2026
Gijs
Amersfoort
Ik ben al 10 jaar of iets meer klant bij Vakgarage Isselt. En nog steeds wil ik geen andere garage. Er werken mensen mensen die met je meedenken, eerlijk zijn en kwaliteit leveren!
11 September 2026
Patricia Bijl-Holder
Amersfoort
Zoals afspraak, netjes, beleefd en behulpzaam bedrijf
6 September 2026
Kim
Amersfoort
Ik vind het fijn dat ze echt met je meedenken.
5 September 2026
Juliette
Amersfoort
Na pech in Duitsland moest onze auto daar achterblijven. Toen onze auto uiteindelijk naar Nederland kwam, kregen we meteen bericht van de Vakgarage dat de auto er was en zelfs dezelfde dag nog gerepareerd kon worden. Superfijn!
27 August 2026
Irene
Amersfoort
Uitstekende service,proffesioneel en klant vriendelijk! Ik ben erg tevreden!
27 August 2026
Pheadra Poterson
Amersfoort
Heel fijn dat ik tussendoor snel terecht kon voor een kleine servicebeurt en APK. Prettige service door vriendelijke en meedenkende medewerkers.
26 August 2026
Caroline
Hoogland
Wij rijden al vijftig jaar auto, dus al meerdere garages "versleten". Tien jaar geleden kwamen we bij Vakgarage Isselt terecht, want een auto gekocht bij een Vakgarage elders. Sindsdien tevreden. Eerlijke service, goed advies. Meestal snelle hulp. Deze week toerental onregelmatig, bellen met Vakgarage Isselt, kom maar langs! En na een uur weer TOP in orde. Wel geluk natuurlijk, want zo een goede garage heeft het dus vaak druk. Voor een beurt, moet je echt wel van tevoren plannen.
26 August 2026
Bart
Amersfoort
Prettige en fijne ervaring. Denken met je mee en geven eerlijk advies!
23 August 2026
Joost
Leusden
Erg fijn geholpen.
21 August 2026
Rik
Reuvekamp
Super tevreden over deze garage. Ze denken echt met je mee en hebben mijn auto helemaal top in orde gemaakt. Mijn vriendin komt hier al jaren en ik snap nu helemaal waarom. Ik kom zeker terug.
19 August 2026
Rutger
Amersfoort
En op korte termijn langskomen voor een kleinenegheig
15 August 2026
Ton Janssen
Elst
Goede service, netjes vooraf gevraagd of reparatie was toegestaan. Wel een de prijzige kant.
13 August 2026
Jan willem
Hoevelaken
Zeer vriendelijk personeel, uitstekende service en kwaliteit. Altijd vooruit een berekening van de kosten zodat er geen verrassingen zijn en eerlijk advies. Mogelijkheid voor een leenbrommobiel.
12 August 2026
Eleonoor
Amersfoort
klantvriendelijk, en duidelijk wat er eventueel in de toekomst aan reparatie aan zit te komen.
11 August 2026
Gerard Thiecke
Amersfoort
Ik werd steeds geïnformeerd en op de hoogte gehouden dat ervaar ik als zeer fijn!
10 August 2026
Sabine
Amersfoort
ik heb hele goede ervaring met ze de Severs heel goed en het zijn echt vakmannen
5 August 2026
geurt van Es
soest
Wij moesten een onverklaarbaar hoog bederag betalen voor alleen de keuring van onze auto.
4 August 2026
Nils
Amersfoort
Uw heeft uw auto aangeboden voor onderhoud en APK. Als de auto voor onderhoud wordt nagekeken kost dat meer tijd dan sec de APK.
Toen er meer kosten uit de diagnose van onderhoud en APK naar voren kwamen heeft u ervoor gekozen om alleen de APK door te laten gaan. Dat is helemaal prima overigens, het is uw auto dus uw keuze.
Zoals mijn collega Simone u ook heeft uitgelegd, belasten wij altijd bij het annuleren van het onderhoud de gewerkte tijd voor het nazien hiervan. ( deze arbeid is immers reeds geleverd omdat u daar opdracht toe heeft gegeven) Vandaar dat het factuurbedrag hoger is dan bij een losse APK.
Met vriendelijke groet, Marcel Goemaat
Eigenaar Vakgarage Isselt
Prima ervaring voor APK en klein onderhoud
4 August 2026
Niek
Soest
Netjes, volgens afspraak. Er is altijd overleg over de te volgen reparaties en adviezen.
1 August 2026
lia Koudijs
Amersfoort
Auto ging voor apk en grote beurt, wielophanging en achterremmen moesten worden vervangen. Ik vroeg de automaat te spoelen maar verversen vond men beter. Automaat gevuld met verkeerde olie, en te laag niveau Vervolgens ging de stuurbekrachtigingspomp kapot en heeft men die vervangen met multiriem en accu. Kosten totaal 3500 euro. Binnen 200km liep de multiriem er af, pulley was niet uitgelijnd. Na accu vervangen fueltrim en automaat niet gereset. Onderweg qx wegenwacht en 2x ADAC In Zweden 1500 euro betaald om problemen te laten verhelpen, nog steeds allerlei foutcodes uit de automaat, plezier in de auto, die ik van de eigenaar vorig jaar kocht is weg. Reacties en tegemoetkoming nul komma nul.
28 July 2026
Eric
Almelo
Eric.
Wij betreuren ook hoe het gelopen is met jouw Jeep.
Alles wat fout kon gaan is ook bij jouw auto gebeurd.
Ik begrijp het volledig dat je met deze ervaringen ( deels onze fout en grotendeels door fouten van onze leveranciers)geen vertrouwen meer hebt in onze werkplaats.
Ik hoop dat het plezier met jouw dikke Jeep snel weer terug is en dat je er nog jaren plezier van mag hebben.
Ik betreur hoe het gelopen is en wij zullen lering trekken uit deze ervaring.
Met vriendelijke groet,
goed geholpen
24 July 2026
Harley-Davidson
Amersfoort
Wij hebben altijd onze auto bij een kleine zelfstandige garage gehad. Dat vertrouwen wat we toen in de persoon hadden moet je nu weer zien te vinden in een wat grotere organisatie. Tot dusver is de auto voor onderhoud wel netjes afgeleverd.
19 July 2026
Edwin