Zoals altijd: top service.

Zeer tevreden over de service, kwaliteit en communicatie.

• Klantvriendelijkheid

Heel fijn dat ik de ochtend van melding van en spoedreparatie al geholpen ben.

Heel snel geholpen ivm een afgebroken uitlaat. 's Ochtends gebeld en eind van die zelfde ochtend de uitlaat gerepareerd voor een reële prijs. Super blij mee, chapeau.

• Klantvriendelijkheid

Uitstekende garage met kennis van zaken en aandacht voor de klant

Sinds een aantal jaren wordt het onderhoud op mijn Volvo V60 D6 2015 gedaan door het Vakgarage Isselt team. Uitstekende garage met kennis van zaken. Klant tevredenheid staat daar voorop. Als ik bel staan ze je altijd netjes te woord en kan je altijd langs komen en maken ze tijd voor je om iets na te kijken. Ik kan deze Vakgarage Isselt dan ook van harte aanbevelen.

Vakmensen, goede service en vriendelijk

Vakmensen, goede service en vriendelijk

• Klantvriendelijkheid

Prima service. Vanwege de langere wachttijd op een bandenwissel geen heb vijf sterren.

Absoluut Topper

Team heel erg vriendelijk en altijd behulpzaam. Bij receptie vriendelijk te woord gestaan, leenfiets staat klaar en voordat het onderhoud gaat plaatsvinden wordt stapsgewijs de offerte doorgenomen en overlegd, zodat er geen verrassingen zijn. Je krijgt een bericht als de auto weer klaar is. Mijn auto kan er weer even tegenaan door de goede service van het team Vakgarage Isselt. Complimenten!

uitstekende service

goed overleg, snel, eerlijk

Fijne garage

Helpen je altijd goed

Eerlijke service

Bij binnenkomst altijd een hartelijk welkom, vriendelijk en behulpzaam. Eerlijke prijzen, eerlijke service.

Nette service

Vanaf het inplannen tot de aflevering van de auto prima geholpen.

Vriendelijk, eerlijk en vakkundig

De communicatie ervaar ik als vriendelijk en eerlijk, wat ik kan waarderen. Als ik doorvraag bij vragen over onderhoud krijg ik een onderbouwd antwoord, waarmee geholpen ben. Ik ervaar de garage ook als vakkundig, en ben zeer tevreden.

• Klantvriendelijkheid

Gedaan waar ik voor kwam

Weer prima geholpen

word altijd goed geholpen

Goede service klantvriendelijk.

Super fijn.

Goed geholpen en alles ging in goed overlegover de kosten. Geen verrassi gen bij het ophalen van de auto.

• Klantvriendelijkheid

Zeer goede bejegening en deskundigheid

Altijd voelbaar aan de auto dat deze een goede beurt heeft gehad

Vriendelijk en vakbekwaam

Snel en kundig geholpen

Hoe een lekke voorband voortvarend wordt aangepakt en met de veiligheid als uitgangspunt wordt omgezet in 2 nieuwe voorbanden. Ik ben er blij mee.

• Klantvriendelijkheid

No nonsense; perfect geholpen, vriendelijk en professioneel!

Open en eerlijk; geen onzin-praatjes maar ‘gewoon’ duidelijkheid! Meedenken om de kosten nog te beperken… heel fijn!

Prima garage!

Prettige benadering en transparant in het onderhoud en redenen daartoe.

vriendelijk en betrouwbaar

Een fijne

• Klantvriendelijkheid

Zeer goed kijkt naar oplossingen

Zie boven

• Klantvriendelijkheid

Altijd vlot en met een glimlach geholpen

We zijn nu al een paar jaar klant bij de Vakgarage. We worden altijd naar ten volle tevredenheid geholpen. Alles wordt netjes overlegd en uitgelegd, zodat dat je nooit voor verrassingen staat. Ga vooral zo door!

• Klantvriendelijkheid

Prima goed en snel en zo als altijd volgens de afspraak

Prima garage met vakkundig en vriendelijke mensen staan altijd voor je klaar en altijd keurig volgens afgesproken tijd en werkzaamheden

• Klantvriendelijkheid

Tot op heden zeer tevreden voor zowel regulier onderhoud als reparaties.

Tot op heden heb ik het volgende ervaren: - Vriendelijke communicatie van medewerkers bij de Front Desk. - Een duidelijke website met makkelijk te plannen afspraken. - Informatie over de voortgang via app en telefoon (vaak dagelijks) - Transparante, professionele communicatie van de monteurs. - Tussentijds navraag/overleg over het wel of niet repareren/vervangen van zaken die zijn aangetroffen. Geen verrassingen. - Ik heb het gevoel dat het personeel integer is.

Radonweg 20

3812RL Amersfoort