Fijne garage

Bedankt voor de goede service.

Vlot en transparant

Ik kon snel terecht, voordat de daadwerkelijke reparatie werd uitgevoerd even kort overleg over welke werkzaamheden en worden gedaan. Ook eerdere onderhoudsbeurten en reparaties zelfde mate van service en transparantie. Nemen alle tijd voor evt. uitleg en vragen.

• Klantvriendelijkheid

Echte service en vakmanschap.

Mijn Audi Q4 etron is voor APK en onderhoud bij Vakgarage Isselt geweest en ook deze keer ben ik weer erg prettig geholpen. De combinatie van vakmanschap, goede service en een klantvriendelijke benadering maakt dat je hier met een gerust gevoel je auto achterlaat, ook een electronische. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je merkt dat er echt met aandacht naar je auto gekeken wordt. Fijn om een garage te hebben waar kwaliteit en service nog vanzelfsprekend zijn.

Geweldige service!

Vriendelijke ontvangst, vooraf duidelijk wat de kosten van onderhoud zijn. Leenbrom wordt aangeboden. Fijne ervaring!

super goed

je word goed geholepen

• Klantvriendelijkheid

Goede persoonlijke service auto perfect onderhouden!

Goede persoonlijke service, eerlijke uitleg van de rekening, autootje rijdt weer prima na de service beurt! Volgende keer absoluut weer !

• Klantvriendelijkheid

Heel vriendelijk ontvangen en snel geholpen

Zeer vriendelijk ontvangen bij vakgarage Isselt. Ik moest de Pechhulp verlengen en er werd direct tijd gemaakt voor een korte check, vriendelijk ontvangen bij de receptie en kon direct wachten met een kopje koffie en leestafel. De verlenging kon weer worden ingezet en de volgende servicebeurt ingepland. Zeer tevreden.

topgarage op alle fronten

Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Denken met je mee en werken snel en zorgvuldig.

Vakkundig en prijsbewust

Prettige ontvangst, goede service (leenfiets) en de auto rijdt merkbaar beter.

Uitstekende service

Ben goed geholpen en ben zeer tevreden.

Fijne garage

Bij vak garage Isselt voelt het altijd goed en vertrouwd. Vakkundige monteurs en fijne mensen bij de balie, altijd ff een persoonlijk praatje top garage

heel snel geholpen

Pech met de auto. Door de pechhulp naar de garage gebracht en daar is het probleem direct opgespoord en na overleg gerepareerd. Ik kon na een uurtje met de auto weer naar huis.

• Faciliteiten wachtruimte

Altijd zeer deskundig en open over de kosten

Zeer deskundig. Altijd eerst overleg over wat er moet gebeuren en zeggen ook eerlijk als iets niet direct nodig is. Ze laten ook altijd eerst de kosten weten.

• Faciliteiten wachtruimte

Top actie aangaande pech van het weekeinde! Snel opgelost maandag

Zie boven, supersnelle service en alle medewerking

• Faciliteiten wachtruimte

Ze zijn al tijd vriendelijk behulpzaam en kan altijd alles vragen ik ben altijd tevreden met ze

• Faciliteiten wachtruimte

Ik voelde mij weer klant.

Auto gebracht voor APK, onderhoud en reparatie. Voordat de extra werkzaamheden werden uitgevoerd, werd er contact met mij opgenomen over de prijs en of ik ze wilde laten uitvoeren. APK en onderhoud zijn netjes uitgevoerd. Het is nog te vroeg om aan te geven of de storing echt weg is. Wel was de terugkoppeling over wat er gedaan is en waarom uitgebreid.

Zie boven

Prima, niks te klagen

• Faciliteiten wachtruimte

Elk jaar goed onderhoud en fijne service

Elk jaar is er goeie service en onderhoud. Niks moet! En ze hanteren normale prijzen. Als er iets kapot is dan krijg je een duidelijke uitleg.

Vriendelijk

Erg vriendelijk personeel. De kwaliteit van het werk valt iets tegen. Na een grote beurt waren sommige vloeistoffen niet aangevuld, ondanks dat dit wel was aangegeven. Ook moest ik betalen om de deurstrips opnieuw te laten bevestigen; dit is verkeerd gedaan, waardoor het logo ondersteboven staat. Telkens als ik instap, word ik aan de kwaliteit van het werk herinnerd. Daarnaast heb ik een voorval gehad met nieuwe xenonlampen: volgens de garage waren deze niet juist bevestigd, terwijl jullie die zelf zes maanden daarvoor hebben gemonteerd.

• Faciliteiten wachtruimte

service prima.de afrekening viel weer tegen

Vakkundig. Accuraat. Vriendelijk.

Vertrouwen in deskundigheid. Altijd bereikbaar bij vragen.

• Faciliteiten wachtruimte

Stabiele topservice die je weinig meer ziet

Welke garage maakt nog tijd voor je en zorgt dat je mobiel blijft? Na jaren mindere service bij andere garages bij toeval hier belandt en de afgelopen keer was een mooi voorbeeld van waarom ze mij als vaste klant kunnen zien: ik had een raar geluid bij remmen, kon meteen de auto neerzetten en kreeg vanwege ontbreken leenauto de serviceauto mee. Netjes via telefoon op de hoogte gehouden en afspraken gemaakt en einde dag auto weer klaar. En dat alles met een vanzelfsprekendheid die maakte dat ik me niet ‘lastig’ voelde, iets wat andere garages wel doen. Helemaal top dus!

• Faciliteiten wachtruimte

Gewoon goed, betrouwbaar en vriendelijk

Alle vele jaren trouwe klant en elke keer weer naar volle tevredenheid.

Keurig geholpen

Keurig te woord gestaan voor en na de APK. Er bleek geen onderhoud nodig dus daar kan ik nog niet over oordelen. Maar ik kom zeker terug!

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Betrouwbaar, vriendelijk, geen onverwachte uitgaves

De medewerkers bij Vakgarage Isselt zijn altijd heel helder en duidelijk over wat wel en niet nodig is, geven goed uitleg. heel prettig.

Radonweg 20

3812RL Amersfoort