Ik kan vertrouwen op goede service en vakkundig handelen.
Goede service en duidelijke afspraken.
Alles goed
Altijd vriendelijk en behulpzaam, al jaren mijn vaste adres !!!
Vorige servicebeurt en apk al top, nu lekker band, kon gelijk terecht, binnen een uur weer op de weg voor een zeer schappelijk bedrag. Bij deze zaak blijf ik echt !
Opgelost zoals afgesproken
Prettig, en vriendelijk geholpen. En kreeg direct aan de telefoon een goede uitleg over de onkosten.
Goede service en de auto was binnen 1 werkdag weer klaar (zonder van tevoren afspraak gemaakt te hebben). Super!!
Mijn auto voor kleine beurt en APK gebracht. Werd netjes op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en kosten!
Vakgarage Isselt in Amersfoort is een aanrader. Altijd een persoonlijke, prettige en kundige service. Goede uitleg van wat er moet gebeuren, fijn contact.
Ze zijn deskundig, attent, transparant en betrouwbaar
gewoon goed en prettig
Servicegericht, vakkundig en gewoonweg top!
Na een uitgebreide eerste controle werd ik gebeld om te overleggen wat er wel of niet kon gebeuren. Er wordt goed rekening gehouden met de ruimte voor de klant om reparaties te laten doen, want ja het kostenplaatje is niet gering. Na overleg werden de werkzaamheden naar mijn tevredenheid uitgevoerd. Alles bij elkaar prima geregeld.
*****
Altijd prettige uitleg, het is duidelijk waar je aan toe bent, vakkundige hulp.
kwam met een langzaam leeglopende achterband langs. kon direct de auto naar binnen rijden en 15 minuten later was het lek gevonden en gerepareerd en kon ik weer verder.
Ik ben altijd erg tevreden met Vakgarage Isselt.
Wordt duidelijk aangegeven wat ze gaan doen aan de auto en met de kosten. Moesten na jaren bij een vaste garage gezeten te hebben op zoek naar een nieuwe. Hopelijk gelijk een goed nieuw adres.
Goed service, vakkundig personeel. Denken mee met de klant
De Vakgarage verstaat haar vak. Er is meteen naar een snelle oplossing gezocht, op een creatieve manier. Contacten waren goed. Aanbeveling.
Kom bij deze garage al een tijdje, maar niets dan lof. wordt altijd netjes geholpen, en wat ik het belangrijkste vind. er wordt altijd een passende oplossing gevonden. Keep up the good work!!!
We kwamen met twee defecten aan onze auto (laadklep afsluiting en raambediening). Daarnaast was service nodig. We werden transparant vooraf gebeld voor de te adviseren te vervangen onderdelen. Geen woekerprijzen, een eerlijk bedrijf dat communicatief goed is, ons graag wilde helpen en alles keurig en snel heeft opgelost.
Klantvriendelijk en deskundigheid.
Vorige week onze nieuwe auto daar gekocht. Ging allemaal super vriendelijk en open. Werden super goed geholpen. Met de testrit kwam er een schroef in de band gelijk terug gereden. Werd gelijk geregeld en we konden weer verder proefritten. Alles beviel prima en na korte onderhandeling en een weekje wachten rijden wij nu echt in een top wagen waar we met een gerust hart mee op vakantie kunnen gaan. Wij hebben onze nieuwe vaste garage gevonden.