Na al een tijd op zoek te zijn naar een auto heb ik deze gevonden bij Mark Molenaar. Hij geeft duidelijke eerlijke uitleg over de auto en heeft keurig een trekhaak gemonteerd.
Het is echt waar wat hier gezegd wordt over VAKGARAGE Mark Molenaar.Ik zelf uit R\'dam waar alles snel en gehaast moet is dit echt een andere wereld ,geweldig! Je wordt heel vriendelijk begroet dan eerst ff rustig kopje koffie met wat lekkers en vooral geen haast hebben , daarna wordt alles goed besproken en af gesproken en wat zo fijn is alles gebeurt in overleg en het wordt ook echt gedaan!!! Het is misschien een stukje rijden maar ZO DE MOEITE WAARD!!
Bedankt Laïla voor deze positieve/leuke reactie!
Ik ben zeer tevreden! Erg goed geholpen. En wat een service.. Top!
Was een super ervaring om bij dit bedrijf te komen op zo een prettige en vriendelijke manier wil je overal behandeld worden dit is een garage die ik al me vrienden en kennissen ga aanraden!
Ik ben uiterst tevreden over deze garage. Zeer voorkomend en klantvriendelijk. Ik blijf ook zeker klant bij deze garage.
Bij garage Molenaar staan ze altijd voor je klaar. Ze werken zich een slag in de rondte voor je zodat je snel weer de weg op kan. Top garage, ziet er ook goed uit!
Dankjewel!
Vakkundig personeel, niets anders dan lof voor deze vakgarage.
Volgens afspraak alles nagekomen top sevice iedereen aan te bevelen👍😎
zeer goed, leuk ontvangst en perfecte service
APK en reparatie\'s zijn vakkundig en snel uitgevoerd. Zeer goede service! Eerlijke Deskundige en betrouwbare mensen. Een aanrader dus!
Dankjewel!
Top service! Fijne mensen!
Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen.
we hebben dit bedrijf via een markplaats , ivm aankoop auto ford KA voor me oudste dochter . we zijn zeer goed en duidlijk geholpen door Mark zelf , geen poes pas ,maar een duidelijk antwoord daar houden me vrouw en ik van . we zijn ook niet moeilijk maar willen wel weten waar we aan toe zijn en dat is bij deze garage ook geen problem we zijn zeer tevreden hoe alles is gegaan , en komen zeker terug
Leuk om te horen! Dankjulliewel!
Prettig personeel, goede service, snel handelen, nette prijsstelling.
Klaar terwijl u wacht!!! Topservice en lekkere koffie!
Kom bij dit bedrijf al voor dat Mark Molenaar, hier de eigenaar van is geworden, en heb hier 2 auto\'s in onderhoud. Ben zeer content met hoe er met de klant wordt omgegaan, mede kom ik hier omdat er een vriend van mij werkzaam is,en waarvan ik weet dat hij de boel niet zal besodemieteren .
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras