goede en snelle service
Ik wordt altijd goed geholpen. Personeel zeer vriendelijk. Zou zeker aanraden om daar je auto te kopen. En je auto daar te laten onderhouden. Ze lossen het altijd zeer vakkundig op en ze denken met je mee.
Mark weet met zn team, om het voor elkaar te krijgen, om op heel kort termijn, mijn auto weer te laten rijden! Tijdens het proces goed contact gehad. 10/10 service 10/10 snelheid 11/10 kindvriendelijk personeel Dat beetje persoonlijke aandacht maakt een wereld van verschil. Vakgarage, met recht!
Top garage en super klantvriendelijk!
Mooi en service gericht bedrijf in 't dorp
Dit maal voor een APK. Online een afspraak ingepland en aangegeven dat ik een leenauto nodig had. Alles uit eindelijk binnen één dag geregeld. Auto weer opgehaald eind van de middag. Tot een volgende keer!
Klant is koning en dat voel je vanaf dat je aan komt rijden t/m het wegrijden.
Auto gebracht voor een kleine onderhoudsbeurd en gelijk APK. Alles naar tevredenheid gedaan!
Uitstekende garage en vriendelijke, entousiaste garagehouder!
Vriendelijk ontvangst, alle tijd voor onze vragen. Eerlijke onderhandeling. En een leuke deal bij aankoop van mijn Toyota Aygo. Ik ben blij!
Vriendelijk geholpen Snelle en prima service
Zeer service gericht. Eerlijk in communicatie. Zeer prettig bedrijf.
Onlangs mijn eerste eigen auto hier gekocht. Zeer prettig geholpen. Over een week ga ik hem ophalen, ook dan heb ik er alle vertrouwen in dat ik voor alle onderhoud en vragen bij dit bedrijf terecht kan.
Op persoonlijke wijze stemt Vakgarage Mark Molenaars het aanbod af op mijn wensen en overwegingen. Zonder verkoopdruk de intentie uitdragen om een klant tevreden te stellen wekt bij mij veel vertrouwen. Nog een rondje onderhoud aan deze auto leidt uiteindelijk tot de aanschaf van een gedegen opvolger, die ik met dit vertrouwen in Mark en zijn team dan ook graag bij hen zal uitzoeken.
altijd goed bij jullie, persoonlijke aandacht en goed service
Prima vakmensen .
Goede klant gerichtte service.
Vakgarage Mark Molenaar is voor mij de garage waar ik altijd terecht kan voor een kleine en soms simpel defect maar ook voor groot onderhoud en aankoop van een jonge tweedehands auto. De heren zijn altijd geduldig, professioneel, vakkundig, eerlijk en betrouwbaar. Wat ik ook belangrijk vind is de prijs kwaliteit verhouding en deze is goed.
sinds de garage is over genomen door Mark ziet het er professioneler uit. Betere uitstraling ook als je er alleen maar langs rijdt.
Niets aan toe te voegen denk ik ;-)
Kom al jaren naar volle tevredenheid bij deze garage .
Netjes, duidelijk, vriendelijke lui! Voor eerstvolgende APK kom ik zeker terug!
Wij hebben hele goede ervaringen met deze garage, De monteurs zijn zeer vakbekwaam en vriendelijk, bij problemen proberen ze samen met de klant een oplossingen te zoeken
Zeer betrouwbare en vakkundige garage . Beveel deze garage aan bij kennissen en vrienden. Erg vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Garage ziet er ordelijk en netjes uit. Het beschikbaar stellen van een leenauto stelt mensen in de gelegenheid om makkelijk van en naar deze garage ta gaan voor onderhoud. Tevens heeft deze garage mooie en goeduitziende occasions.
Snel en goed
Twuyverweg 45