Prima service, altijd goed. En dat tegen een betaalbare prijs.
Goede communicatie, auto word altijd keurig gemaakt, snel en vakkundig. Mocht ze nog wat tegenkomen dan bellen ze altijd ff van te voren. Kortom zeer tevreden en kan vakgarage mark molenaar aan iedereen aanbevelen
Vriendelijk ontvangen. Open en eerlijk gesprek en meedenkend in onze wensen. Leuke onderhandeling en blij met onze aankoop
De auto is voor een wintercheck geweest. Mark staat altijd meteen klaar om service te verlenen. Hij is altijd duidelijk in zijn werkwijze en geeft een snelle service. Een echte vakgarage gericht op klanten tevredenheid.
Mark en zijn medewerkers zijn goed in hun vak en heel prettig in de omgang
Snel, accuraat en vriendelijk!
Na mijn belletje mocht ik gelijk langskomen. De volgende dag was mijn auto gerepareerd.
Ik had gebelt voor een nieuwe spiegel en achterruitenwisser. De volgende dag kon ik ze nog voor 12 uur ophalen. Vriendelijk personeel en een top bedrijfsleider.
Vakgarage Mark Molenaar, er is geen betere! Staan altijd voor je klaar. Superservice! Zéér klantvriendelijk en geweldige vakmensen.
Wederom snel en vakkundig geholpen met uitvoerig verslag van de reparatie
Na veel op marktplaats enzo auto’s hebben gezocht en een paar proefritten laten zag ik hier een auto die ik wel wilde zien van dichtbij, helaas was het bijna 2 uur rijden...maar goed, wekker op tijd en gaan. Bij aankomst verse koffie, en alle tijd kunnen nemen om de auto te bekijken / proefrijden etc. Dikke prima. Mooie auto gekocht, oude auto in kunnen ruilen, vond het een prettige ervaring.
Prima service snel deskundig ondanks de drukte.
Nemen de tijd en luisteren goed zonder praatjes. BETROUWBAAR EN GEZELLIG!
Ga zo door
1 belletje en meteen geholpen worden zelfs in deze coronatijd. Vakkundige garage met fijne mensen. Ik wens jullie een super 2021 toe met veel verkoop en klandizie.
De koppeling deed opeens raar en slecht. De gedachte was het komt wel na de kerst, maar Mark zei kom maar meteen. Een leenauto gekregen en na 1 1/2 dag was de auto alweer gemaakt. Ontzettend blij met de snelle service.
Vriendelijke en duidelijke communicatie.
Goede service en eerlijk over de rekening 101% service en kwaliteit
1 een woord gewoon goed.
Gister mijn reserveband moeten gebruiken en vandaag net voor kerst bij Molenaar aan 2 nieuwe banden geholpen. TOP
Gewoon goed
Bij de aankoop van mijn nieuwe auto stond Mark voor alle opties open. Dit terwijl de auto bij een andere vakgarage te koop stond. De auto werd keurig afgeleverd per trailer en werd vervolgens eerst nagekeken zodat hij helemaal achter mijn aankoop stond. Bedankt en zeker een aanrader
Zeer goede service. Snel en vakkundig geholpen. In een woord TOP garage !!!
Zeer aardige mensen en geven een goed advies daarom kom ik er ook al 35 jaar,ook voor een praatje en bak koffie.
APK-keuring, grote en kleine beurt kwantitatief en kwalitatief telkens naar tevredenheid uitgevoerd
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras