Kan meestal snel afspreken en geeft je een betrouwbaar gevoel. Past ook echt in een dorp zoals St. Pancras.
eenmaal bij deze vakgarage geweest voledig betrouwbaar is mijn motto.
Prima geholpen. auto kan er weer tegenaan. Altijd vriendelijk en servicegericht.
Auto langs gebracht voor een beurt. Ze waren duidelijk en transparant over wat er nodig was en waarom. Vooral de heldere uitleg vond ik erg prettig.
Vandaag een auto bij Mark gekocht. Heel flexibel, Mark organiseerde het zo dat de auto binnen een paar uur een nieuwe apk en een grote beurt heeft gekregen.
Altijd vriendelijk geholpen. Vakkundige en meedenkende eigenaar. Erg tevreden over deskundigheid en reparatie kosten.
Stuur me niet zo'n beoordelings verzoek.
Olielampje gaat branden. Steeds meer geluid en minder power. Gelukkig vlak bij de garage. Oliepomp finaal kapot en de motor in de soep. Mark heeft de oliepomp vervangen evenals de volledige inhoud van het blok. Had gelukkig nog een oud blok ergens liggen. Meteen effe de snaar vervangen. Normaal naar de schroothoop nu gered, rijdt als een zonnetje. De prijs? Weinig
De vakmensen bij deze garage staan altijd klaar en denken mee in wat er z.s.m. mogelijk is. Ik ben zeer tevreden over de verleende service en klantvriendelijkheid en zal deze garage zeker aanbevelen.
Je kan altijd even snel terecht. Vriendelijk geholpen!
Leuk en spontaan team. Veel verstand van zaken.
Zo blij dat er nog steeds een oplossing is voor mijn lieve dame.
Snel, vakkundig en beleefd!
Bij Mark Molenaar wordt je goed voorgelicht over de auto. En scherp aan de prijs en een prima service.
Geweldige garage met echte vakmensen.
Na een aantal jaren via privelease gereden te hebben, besloten om zelf weer een auto te kopen. Via kennissen terechtgekomen bij Vakgarage Mark Molenaar in St. Pancras. Daar heb ik geen spijt van gehad. Mark Molenaar en zijn team zijn een stel enthousiaste mensen die er alles aan doen en met je meedenken als je op zoek bent naar een andere auto. Het aanbod is groter dan wat op de website vermeld staat, dus ben je op zoek naar een andere auto dan moet je zeker bij Vakgarage Mark Molenaar langs gaan.
Altijd vriendelijk en meedenkend.De klant is hier echt koning!
goede service, komt afspraken na en zeer klantvriendelijk
Super service gehad, afspraken netjes nagekomen.....keurig op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden die er aan de auto gebeurden...
Goede analyse van wat defect is (in tegenstelling tot andere garage), betrouwbaar, open en transparant in wst gedaan gaat worden en nette prijs
Nieuwe auto gezien en in overleg met Mark molenaar hebben wij hem via mark gekocht . Tevens alle garantie gegeven die de andere garage ( elders in het land) ook gaf. Daarnaast meegedacht en ook gezocht naar winterbanden die hij voor een mooi bedrag kon kopen. Mark is enthousiast en duidelijk. Goede prijs kwaliteit en goede service . Wij hebben een goed vertrouwen in deze garage.
zoals boven
Prima, snelle service! Top bedrijf
Staan altijd meteen voor je klaar. Zijn zeer klantvriendelijk. Heel erg tevreden!
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras