Zeer snel en adequaat geholpen
wij komen al jaren bij Vakgarage Molenaar, en zijn er altijd zeer correct behandeld, ook voor vragen kan je altijd terecht bij de vakbekwame medewerkers van de Vakgarage. ook heeft men begrip als je plotseling in een moeilijke situatie beland, hebben ze altijd een oplossing. Kort samengevat een Top garage!
Ook een paar kleine reparaties gelijk tijdig mee genomen, Gewoon top en vakwerk!!
Staan altijd direct voor je klaar, zijn behulpzaam.
Zeer prettig : meedenkend en duidelijk in communiceren mbt het probleem van de auto. Goede inschatting van de kosten.
Zeer tevreden over aanpak, snelheid, service.
Een hele fijne plek om een nieuwe auto te kopen of je auto voor onderhoud langs te brengen. Mijn complimenten voor de gastvrijheid!
Toppers
Kom er al wat jaren en altijd goed geholpen. Ondanks de drukte heeft hij of ze monteurs altijd wel tijd voor een klein dingetje zoals een storing uitlezen. En zijn altijd vriendelijk.
Mij komt de klant vriendelijkheid zeer goed over. Groeten Ina te Beek
Snel, duidelijke communicatie, gewoon GOED!
Prettig betrouwbaar bedrijf met fijne professionele medewerkers!
Prima deskundig advies. Eerlijke prijzen en top service! Nooit meer anders.
Fijne service. Snel geholpen. Vriendelijk behandeld.
Vriendelijk geholpen, afspraken worden nagekomen.
Open en fijn gesprek in een ontspannen ambiance. Mooie zaak ,mooie auto's , prachtige vent ! Bedankt Mark, vindt het een eer dat we kennis hebben gemaakt en een mooie deal hebben gemaakt.
Goede kwaliteit en advies. Gezellige mensen met kennis van auto reparatie’s.
Goede garage, veel tijd gestoken in vinden van juiste onderdelen voor een goede prijs. Goede service!
persoonlijke begeleiding naar aankoop van auto netjes afgewerkt min puntje.... de aanhef van de brief
Goede service.
Vakkundige en aardige mensen.
Weer heel tevreden!
Goed en deskundig geholpen; zekr aanrader!
uitstekend
Voor een APK en grote beurt gebracht, er werd keurig gebeld welke gebreken er gevonden waren en welke voor reparatie of onderhoud eraan zaten te komen. Duidelijkheid gegeven over de kosten en in de eindafrekening een flinke meevaller dan de schatting was. Top garage die begrijpt hoe belangrijk een vierwieler voor iemand kan zijn.
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras