Reparaties worden vakkundig uitgevoerd en een redelijke prijs
Snelle service, goede kwaliteit en vriendelijk personeel.
Prima.!
Ik ben goed geholpen
Super service....vriendelijk personeel.
Heel tevreden
snel en vriendelijk
Voor het eerst ons camperbusje ( 1 ste jaar eigenaar) voor een APK en 4 nw banden eronder. Ook was het onze eerste ervaring met het team van Mark Molenaar. We zijn keurig geholpen en al het gevraagde werk is top uitgevoerd. Ook de eindnota, zoals afgesproken was netjes gespecificeerd. We kunnen weer veilig genieten van ons kleine mobiele huisje. Tot de volgende keer Team Mark Molenaar. Groetjes Nor & Angela Alkmaar
Me auto rijdt weer als een zonnetje En altijd Goede Service!! Aanrader!
Wordt altijd snel en vakkundig geholpen Go zo door
Alles in goed overleg, top geregeld.
Mark heeft ons geweldig geholpen bij het uitzoeken van een andere auto,keurig afgeleverd met een mooie bos bloemen.
Uitstekende garage. Vriendelijk, neemt de tijd, denkt mee en heeft goede prijzen. Aanrader.
Paar jaar geleden hier terecht gekomen. Mark is een aardige man en personeel ook. Altijd tijd om na een beurt oid even met je na te lopen wat er gedaan is en waarom. Voor reparatie altijd eerst overleg. Geen verrassingen achteraf. Reparaties worden snel uitgevoerd en naar volle tevredenheid.
Altijd tevreden na een bezoek.
Altijd goede service
Prettig bedrijf, open sfeer. Kundige mensen en zeer prettige samenwerking met klanten tijdens t laten uitvoeren van onderhoud
Veel vertrouwen in Mark en zijn team. Ook nu was alles weer prima geregeld. Keurig een leenauto meegekregen. Ga zo door!
Vakmensen met verstand van zaken, deskundig, vriendelijk en behulpzaam, Geen standaard garage, maar een vakgarage!
De koppeling van de auto was stuk en de volgende dag kon ik de auto alweer halen.Zonder afspraak. Dat noem ik nog eens service.
Mijn auto rijd weer prima veel dank daar voor prima garage
altijd snel en netjes behandeld
Als je kom wordt je gelijk geholpen
Super goede service en ze staan altijd voor je klaar in tijden van nood. Blij mee.
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras