Bij een andere Vakgarage een auto gekocht. Helaas ging er iets stuk maar ik mocht naar deze vakgarage in de buurt. Super geregeld en fijn geholpen.
Dit bedrijf probeert, indien mogelijk, direct de vraag op te lossen
Prettige omgang, eerlijk advies. Meedenken met klant.
Mark heeft een trekhaak onder onze auto geplaatst. Naar verwachting zouden we de auto 2 dagen kwijt zijn, want dan kon het werk eerder gebeuren. Niets is minder waar. 8 uur na brengen al een telefoontje dat de auto klaar was! Het ziet er keurig uit. Wederom super tevreden!
Geen heftige verkoop praat komt eerlijk over. Doet zeker niet moeilijk over een extra proefrit. Ik zal zeker mensen vertellen over de prettige manier van werken. Dat zegt genoeg.
Fijne Garage met goede service
Goeie service en klantvriendelijk
ik was op zoek naar een andere auto! Ze nemen de tijd geven en geven goed advies. goede service en mijn auto was zo klaar om mee te nemen.
Mooie service. Auto inleveren, leen auto mee (niet vergeten af te tanken). Eind van de dag weer opgehaald en rijden als een zonnetje.
prettige mensen plus vakkundig
Nog niet zoveel ervaring met deze garage, maar ik vind het personeel en de baas heel vriendelijk, en doen wat ze kunnen doen. En voor kleine dingetjes vragen ze geen geld. Ik heb geen sterren gegeven over deskundigheid, want dat weet ik niet Prijs kwaliteit weet ik ook niet. Maar ik heb vertrouwen Showroom ben ik niet geweest
Keurige nette en vriendelijk bedrijf.
Altijd vriendelijk luisteren en mee denken. Prima vakmannen. Hoop nog tijdje van de oude dame te genieten. En als het echt niet meer gaat hoop ik dat jullie een iets jongere versie voor mijn hebben of weten te vinden. Het liefst dan weer in de kleur blauw.
Goede service, met een eerlijk advies
Door onverwachte schade aan de onderzijde van onze auto konden wij niet verder rijden. Na telefonisch contact werden wij zeer snel geholpen en werd de auto weggesleept. Ook het afwikkelen van de reparatie was top.
is oke
Je wordt altijd uitstekend geholpen.
Nette service en perfect geholpen
Weinig woorden, uitstekend werk
Alles snel en keurig geregeld
Je krijgt wat je msg vrrwachten van een garage
Zeer snel geholpen.
Service zoals het hoort .
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras