Betrouwbaar en professionele vakgarage.
Het contact was makkelijk gelegd. De prijs van de reparatie is redelijk. De servicebureau is vakkundig uitgevoerd. Kortom: de volgende beurt weer daar plannen.
nvt
Supersnel een afspraak gemaakt Alles keurig binnen de tijd gerepareerd Netjes de rekening thuis via de mail
Ik ben zeer tevreden. Ik wordt snel geholpen en de service is top.
Gewoon goed
Ik ben elke keer weer dik tevreden!
Perfecte service!
Jammer, er was geen leen auto,en geen wasstraat!
Ik ben heel tevreden, met hoe ik altijd geholpen wordt. De uitleg en de klantvriendelijkheid.
Top !
Goede service en kwaliteit staat bovenaan bij Vakgarage Molenaar. Volgende keer weer voor de keuring.
Auto's is echt zo'n ding waar ik zelf geen kaas van gegeten heb. Ik heb een wat oudere auto al een aantal jaren in onderhoud bij Mark Molenaar. Ik ervaar Mark als betrouwbaar, hij belt even als er iets is wat duurder uitpakt. Voor onderdelen/reparaties kijkt hij waar mogelijk ook naar of hij een 2e-hands onderdeel kan gebruiken om kosten te besparen. Ik heb zelf nog nooit het idee gehad dat ik onnodig op kosten gedreven wordt. Mark draait een eerlijk bedrijf en ik kan hem zeker aanbevelen.
Mijn eerste aankoop en inruil bij deze garage. Vriendelijk behandeld en de eigenaar denkt met je mee bij de inruil. Allemaal duidelijk en een eerlijke behandeling.
uitstekende service
kapotte waterpomp en v snaar best wel snel naar tevredenheid verholpen
Vakmanschap en goede service.
ik heb pech gehad met mijn oude voertuig en ben super geholpen door Mark naar een vervanger. echt top
Mijn auto kreeg een zomercheck. Ik kon er op wachten met een kopje koffie. Goede prijs en service.
In een wereld waar iedereen op een 'ik'-eiland woont, is Vakgarage Mark Molenaar een uitzondering. Vertrouwen staat hier hoog in het vaandel. De verleende service is uitstekend en de informatie betrouwbaar. Heel vriendelijk personeel.
ben tevreden
heel fijn geholpen en denkt met de klant mee
Ik ben zeer tevreden met vakgarage Mark Molenaar,goeie service,eerlijke prijzen,leuke eigenaren en personeel,altijd tijd voor een praatje of bakkie,ondanks de drukte,nemen ze de tijd voor elke klant!
Snel geholpen, normale prijs, goede kwaliteit!
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras