We worden er altijd vriendelijk geholpen. En de service is goed
Prima garage bedrijf. slechts 1 minpuntje maar dit zal door de drukte komen. Als er onderdelen vervangen dienen te worden word er keurig gebeld. Maar daarna vergeten ze te bellen (zoals afgesproken) wanneer en of hij klaar staat. Wat enige verwarring oplevert
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Zeer tevreden.
Mocht direct langskomen voor mijn accu. Direct naar gekeken en vriendelijk geholpen.
Niet opdringerig, kon rustig over mijn keuze nadenken. Voelde vertrouwd. Alleen jammer dat er geen reserve sleutel bij is, erg lastig.
Mark en zijn team denken met de klant mee in oplossingen. Een fijne en klantvriendelijke garage.
Al een aantal jaar klant bij deze garage. Top service, super vriendelijk personeel en altijd eerlijk en duidelijk advies! Zeker een aanrader bij de aanschaf van een nieuwe of andere auto of advies over je auto.
Onze auto is weer APK-gekeurd. Er waren geen punten van aandacht en de auto is binnen een paar uurtjes gekeurd en afgemeld.
Hangt een prettige werksfeer.
Ze helpen gelijk en zorgen dat het voor mekaar kont
Snel en goed geholpen
Fijne garage, nemen de tijd om te luisteren. Altijd goed geholpen door vriendelijk personeel
Deze garage denkt met je mee
Goede service.
top geregeld
Super geholpen met een nette rekening, erg blij mee met zulke vakmensen
Ook nu weer is ons camperbusje weer vertroeteld met een nieuwe APK. Door Vakgarage Mark Molenaar. Thanks. Groetjes Nor & Angela te Alkmaar
Altijd goede service en snel
Voldoende
Prima garage met kundig personeel en betaalbaar!
Breng mijn auto’s al jaren en nog nooit een slechte ervaring. Vakmensen die met zorg de juiste vakmanschap en tijd aan de auto besteden.
Goede service van vriendelijke medewerkers! Afspraken werden nagekomen en ik kon een vervangende auto lenen tijdens het verblijf van mijn auto in de garage.
Auto had een defecte startmotor,was weer binnen 1dag gemaakt.
Auto gekocht, goede service en klantvriendelijk.
Eerlijk bedrijf met begrijpelijk verhaal..
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras