Aardig personeel, top service
perfect
Betrouwbaar en duidelijk
Prima service. Tevreden
Prima bedrijf
Prima garage met vakkundig personeel!
Onze 3e auto gekocht bij Mark Molenaar, altijd tevreden en persoonlijke service en advies.
Heel goed geholpen
fijne sfeer ,vriendelijk en heeft de tijd voor je Top!!
Recht door zee, eerlijke klantvriendelijke behandeling. Er word mee gedacht met persoonlijke wensen.
Daarom kom ik altijd terug!
Prettig om zaken mee te doen !!
Prima service en werk geleverd!
Een goed team en zou ze zeker bij mijn vrienden aanbevelen en zal er zeker in de toekomst een andere auto kopen
Fijn contact, snel geholpen, goede service. Erg blij.
zoals altijd weer perfect gedaan
Mijn auto weer klaar voor een jaar rijplezier
Zeer positief. Een aanrader.
Is al gezegd, prima
Het is niet te omschrijven zoals ik zeg in een woord geweldig
Wanneer er iets aan de hand is met mijn auto, zoals een knipperend lampje, kan ik vrijwel altijd binnen 24 uur mijn auto langsbrengen. Met geluk staat er dan een leenauto klaar en dezelfde avond kan ik de auto vaak weer ophalen. De communicatie verloopt duidelijk en prettig. Zeker een aanrader als garage!
Eerste echte bezoek, goed geholpen. Auto aangeschaft, nu afwachten, valt verder nog niet echt te beoordelen.
Ze hebben mij super goed geholpen met mijn aanrijding
Betrouwbaar
Twuyverweg 45