Topgarage. Fijne mensen en uitstekende service
Ik kwam met een brandend motorstoringslampje. Ik kreeg een leenauto mee en de benodigde reparatie was snel uitgevoerd. Aangezien het een dure reparatie betrof ben ik eerst gebeld voor toestemming. Zeer gewaardeerd.
We zijn heel vriendelijk en enthousiast ontvangen. Heldere uitleg en alles was snel en top in de puntjes geregeld. Heel blij met onze keuze.
Graag prijs van tevoren
Zeer kundige garage
Een super garage. Raad iedereen aan om hier naartoe te gaan
Na een tijd zoeken naar een andere auto kwam ik per toeval bij Mark Molenaar uit. Reed er al jaren wel eens voorbij maar kende de garage verder niet. Na een telefoontje om te vragen voor een proefrit was dit geen probleem en bij het ophalen kreeg ik de sleutel en te horen " veel plezier! Test hem maar lekker uit". Hoewel de communicatie niet helemaal is zoals ik het persoonlijk graag heb zijn het aardige gasten en is Mark een prima kerel. Auto had kleine aandachtpuntjes: voorbandjes / ruitenwissers en dat soort spul en dit was allemaal vervangen. Dus auto gekocht en ik ben helemaal blij!! Zeker een aanrader!
Had gebeld of ik even langs mocht komen voor nieuwe ruitenwisserbladen. Bij aankomst had de monteur ze al klaar staan en monteerde ze meteen. De rekening zou ik per mail krijgen. Ging met een blij gevoel weg. :)
Mijn eerste ervaring met jullie, kom zeker terug.
x
Blij met deze mannen die altijd hun best doen om de dame voor mij rijdende te houden.
zelfs toen ik nog geen vaste klant was werd ik uitstekend geholpen. Een reden voor mij om te blijven.
Prima service en goed personeel.
Bij Mark Molenaar vond ik een vriendelijk en professioneel adres voor mijn auto onderhoud. Met oog voor de kosten voeren zij alle noodzakelijke zaken bij een beurt en APK prima uit.
Goed, vriendelijk,
Vorig jaar mijn Opel Corsa bij Mark Molenaar gekocht. We zijn keurig en netjes geholpen. Van de week even olie laten verversen, kon er op wachten met een kopje koffie. Prima garage!
de spiegel van mijn auto werd snel vervangen. Binnen 10 minuten geregeld.
Altijd vriendelijk en meedenkend
Jaren hier mijn vorige auto in onderhoud gehad, klantvriendelijk, meedenkend, en altijd bereid om even de tijd te nemen. Dus ook hier mijn occasion gevonden en gekocht, genoeg keuzes en transparant en betrouwbaar in de afhandeling, top en dank:-)!
Top service, kon binnen één dag al terecht voor een reparatie aan mijn auto.
Net een auto gekocht bij Mark. Wij kwamen onaangekondigd langs om even te kijken. Keuze uit 3 ongeveer dezelfde auto's. Direct werden de sleutels gepakt om in alledrie een proefrit te maken. Geen enkel probleem. Ik heb nog nooit zo snel beslist. Auto voelde goed, garage voelde goed en Mark voelde goed. Aanrader....
Oplossingsgerichte aanpak.
Naar mijn mening een goed bedrijf, tot nu toe loopt de auto weer heerlijk. Leenauto mee gekregen, duidelijke uitleg welke werkzaamheden er uitgevoerd zijn!
Gewoon no nonsens en top werk afleveren
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras