Kom er al een jaar of 15. Monteur Mike organiseert alles rondom de auto. Alle onderhoudsbeurten en apk's worden uitstekend uitgevoerd.
Prima snelle service prettige behandeling als klant, snel geholpen. Lekke band was door anwb reeds gedaan even check up.
Mijn occasion bij deze vakgarage gekocht. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader om je auto te laten onderhouden.
Onze vorige auto hier gekocht. En nu de nieuwe, dat zegt genoeg.
Gewoon goed!
Goede en vakkundige garage, goed bereikbaar. Vooral Mark zelf, een snelle afspraak voor een controle, kan via WhatsApp gemaakt worden. Altijd bereikbaar. Goede en duidelijke uitleg na een reparatie.
Zoals altijd in 1 woord top.
Alles altijd goed geregeld
word altijd super geholpen
Goed geholpen
Deze vakgarage kwam bij mij heel betrouwbaar over . Heel vriendelijk en eerlijk geholpen
Goede voorlichting.
Weer goed en fijn geholpen bij APK en onderhoudsbeurt. Prettig overleg geweest over een reparatie en auto rijdt weer als een lente zonnetje
Ik kan er altijd terecht voor vragen en de service is prima
Blijft een super garage
Prima garage, vriendelijke mensen. Deskundige monteurs. Eerlijke prijs
meedenken in oplossingen bij afwikkeling schade
Ik heb alleen een vraag ,bij aanmelding APK keuring heb ik gevraagt om het koppelings pedaal bij of af te stellen dat is naar mijn ervaring tijdens het rijden niets aan veranderd , want ik krijg hem soms nog niet in z,n vrij dus kan ik niet door of terug schakelen
Goed en deskundig
Je auto rijd weer als nieuw na de onderhoudsbeurt.
Voor het eerst caravan ook hier laten checken en ook prima. Alles is in goed overleg gegaan.
Bij Mark Molenaar Word ik altijd goed geholpen en krijg ik altijd advies op maat!
Afgelopen week van winter- naar zomerwielen gegaan, litertje olie gehaald en 3 lampjes voor de koplampen van onze andere auto. In no-time geregeld: klaar terwijl u wacht en met koffie in de hand. Je verwacht niet meer anders, maar fijn is het altijd wel. Altijd blij met deze garage. Toppers.
Snelle SERvice
Twuyverweg 45