Klantenservice is altijd oke bij Garage Molenaar Hulpvaardig, informatief en vriendelijke correcte behandeling.
Wij hebben hele goede ervaring met garage Mark Molenaar.
Vriendelijke monteurs, altijd een leen auto of fiets beschikbaar. Geen achterlijke prijzen en eerlijk advies!
Prima service.
altijd vriendelijk,en snel geholpen.
Weer alles top geregeld voor een nieuw camper seizoen. Ons busje weer spik en span door Vakgarage Mark Molenaar.
Heel blij met mijn nieuwe Peugeot!
Er is goed gekeken wat prioriteit had en het te besteden budget.
Geen
Prima service. Vakmanschap. Nemen de tijd en leggen alles goed uit.
Goede service en korte lijnen dus meteen altijd iemand bereikbaar Goed bedrijf
De service is goed alles word netjes gedaan top
Super snel en netjes afgehandeld
Goed geholpen met het vinden van een andere auto. Een top prestatie geleverd, wij konden met veel plezier weer lekker auto rijden.
Erg klantvriendelijk. Goede communicatie. Ik heb veel vertrouwen in deze garage en dat is voor mij het allerbelangrijkste.
staat hier boven
Wij hadden een mooie auto gezien, maar wilden een andere kleur. Mark heeft een super mooie auto voor ons gevonden. Echt super blij mee.
Een prima garage!!
Prima service voor een eerlijke prijs. met vriendelijk personeel.
Vakbekwame medewerkers
Positief