Bij garage Molenaar staan ze altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen en adviseren. Ook vriendelijk en servicegericht.
Goed afspraken kun je maken. Ook de monteurs zijn uitstekend.geinformeerd over de auto.
Top! We hadden een slechte accu en de auto starte niet, wonen in de buurt, de auto werd thuis opgehaald en de zelfde dag weer teruggebracht. Top service!
Klantvriendelijk. Komen afspraken na. Duidelijke uitleg
Factuur is duidelijk omschreven.
Ik kom we al jaren eerlijke vakmensen.
Door pech was rechter achterlicht-unit kapot. Één belletje was voldoende om op de volgende dag de unit te vernieuwen (gelukkig in voorraad). Fijn geholpen, dank.
Heel goede service en erg klantvriendelijk!
Zeer professioneel en vriendelijk personeel.
Goede service en deskundigheid
Super service. Eerlijk, betrouwbaar en ontzettend fijn zaken doen
Fijn personeel
Snelle en perfecte service
Ik zou niet weten wat voor negatiefs ik zou kunnen melden. Erg vriendelijke medewerkers en een vakkundige en snelle service.
Snelle service, fijn contact!
Bij deze garage wordt vakwerk afgeleverd tegen goed tarief en een vriendelijke bejegening. Thanks crew!
Ik ben echt afhankelijk van mijn auto. Binnen 1 dag stond mijn auto klaar.
Wederom weer heel tevreden. De communicatie tussen ons en de garage is altijd goed. Er wordt altijd een goed advies gegeven.
Apk zonder extra niet gevraagde onkosten. Keurig gebeld dat het klaar was en wat er gedaan was. Maar bij ophalen geen boe of bah van de monteurs. 'Hier is uw sleutel', draait zich om en liep weg. Beetje jammer. Gelukkig kom ik er 1x per jaar.
Andere auto gekocht en oude ingeruild. Goede ervaring daarmee gehad, alweer voor de 2e keer. Prima!!! Geef nooit een tien, want perfectie bestaat niet.
Altijd alles fijn geregeld hier en prima verzorgd.
We hebben afgelopen week een Agila gekocht vanwege de hoge instap. We konden onze auto inruilen. Alles netjes geregeld. Bij de aflevering nieuwe APK en een mooie bos bloemen. We zijn blij weer een goed adres te hebben gevonden . Voor onze volgende auto gaan we zeker eerst bij Garage Molenaar kijken.
Vakkundig
We hebben 18 oktober onze nieuwe auto opgehaald het was goed verzorgd hij rijd super.
Snel geholpen, lekker direct me kleinschalig. Wel vol met auto’s, waarschijnlijk een goed teken. Zelfs met benzine pomp uitgerust.
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras