fijne garage vriendelijk en deskundig geholpen
De opgelopen schade door een aanrijding is keurig en vakkundig hersteld.en Mark heeft ons veel onnodige kosten bespaard.
Prima service en aardige medewerkers
We laten altijd even een vakantie check doen, voordat we met de auto naar het buitenland gaan.
Snel klaar
Alles werd gedaan wat gedaan moest worden en een beetje meer zodat ik weer netjes de weg op kan. Er wordt meegedacht en heldere uitleg gegeven en dat voor een eerlijke prijs.
Een echte dorpsgarage je bent hier echt klant
We stonden geheel onverwacht in Alkmaar stil. Onze garage zit niet dicht in de buurt dus een andere vakgarage gebeld die daar in de buurt zat. Mark gebeld en ze direct, stuur je locatie, dan kom ik eraan. Hij was er snel, auto meegenomen en 's middags heeft hij ons op de hoogte gebracht wat er aan de hand was. De prognose was niet mild en het zou een dure reparatie worden en zouden bijna 2 weken onze auto kwijt zijn., Helaas had hij geen leenauto beschikbaar i.v.m. drukte. Na een aantal dagen werden we gebeld en de reparatie viel uiteindelijk mee, scheelde een hoop kosten en konden de auto ophalen. Top! snelle service. Dank je wel Mark.
Prima service en een goede prijs kwaliteit verhouding.
de auto moest voor apk..Bleek meer nodig te zijn door slijtage. Was snel geregeld.
Recent hier een auto gekocht. Altijd zeer vriendelijk geholpen en zijn erg tevreden over de gang van zaken. Zeer content met de nieuwe auto en zou hier zeker terugkomen!
Snelle en goede service
We zijn wederom heel goed geholpen door Mark. Echt een aanrader!
En wat ik ook erg fijn vond, dat mijn nieuwe aankoop thuis werd bezorgd. Met ook nog een prachtige bos bloemen.
Altijd tijd ,persoonlijk advies En leuke club mensen. Denken mee. TOP TEAM
Je wordt goed geholpen en de service is goed. En mocht er tussendoor wat zijn met de auto, word je ook direct en vriendelijk geholpen.
Binnen een dag de auto weer gemaakt, super!!!
Deze garage biedt ouderwets goede service. Er wordt na de controle even contact opgenomen en daarna binnen enkele dagen een onderdeel vervangen. Een onderhoudsbeurt en APK zijn ook dit jaar weer fijn verzorgd.
Voor de eerste keer bij deze garage. Prima geholpen.
Prima garage
Al jaren komen wij bij val garage Mark Molenaar,fijne eigenaar en vriendelijke kundige collega's in de garage.
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras