Super snel geholpen, en me auto weer als nieuw gemaakt!
Vak mensen.
Goede communicatie, vriendelijk, kundig! Al met al zeer tevreden
Netjes geholpen en auto was weer perfect
Hartstikke fijn en goed geholpen. Mensen die er plezier in hebben je zo goed mogelijk te helpen. Bedankt!
Zie bovenstaande antwoord.
Duidelijkheid
Prima garage, zeer vriendelijke ontvangst, en reperatie goed uitgevoerd.
heel fijn geholpen, goede monteurs, super belangrijk om dit soort bedrijven op het dorp te hebben.
Open, eerlijk, rechtstreeks!
Prima geholpen duidelijk
Goed geholpen, alles prima in orde, netjes snel en fijn! Blij dat we hier terechtgekomen zijn! Zeker aan te raden!
Deskundig personeel ,vriendelijkheid is top en denken met je mee
word netjes geholpen,en snel
Even een belletje of email en het wordt geregeld.
Klantgerichte benadering. Vakkundig personeel. Goede service. Mijn auto is goed gerepareerd en onderhouden.
Mijn auto was ermee gestopt voor het stoplicht. De sleper bracht me naar 'mijn' garage: Mark Molenaar. Daar werden we hartelijk ontvangen en al snel kon ik mijn gerepareerde autootje weer ophalen. Voor een prima reparatie prijsje rij ik weer prinsheerlijk rond. :)
Ik kwam voor een auto voor de buurman maar ze hebben nette auto’s dus heb ik er zelf ook maar een genomen ben goed geholpen door Mark werd goed geholpen en nam goed de tijd om alles uit te leggen ik ga zeker weer terug al is het meer dan 30 km rijden
Goeie vakgarage met uitstekende service
Bij binnenkomst wordt je direct aangesproken en worden je vragen beantwoord, vriendelijk personeel en eigenaar.
Altijd hulpzaam en bedrijf ziet er schoon uit personeel vriendelijk
Service is goed
Goed en net bedrijf Met korte en duidelijke uitleg
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras