Mooie garage en aardige lui. Goede service en advies
Goede garage vriendelijk personeel
Auto om 9.00 uur gebracht voor onderhoud en APK, om 11.30 uur al klaar, top!
Mijn auto moest een kleine beurt en ik had een ‘dingtje’ met de airco. Is weer perfect uitgevoerd en en verholpen. Daar bovenop hebben ze nog een euveltje getest. Altijd superveel vertrouwen in deze garage!
Zo fijn dat onderdelen die vervangen moeten worden altijd tweedehands worden besteld als dat kan. Dat scheelt weer geld!
Goede communicatie, en je auto wordt teruggebracht.
Mark en zijn hele team is betrokken, zijn eerlijk, nauwkeurig, meedenkend en transparant. Kom hier al jaren en voel me altijd gehoord & gezien. Aanrader!
Hele fijne en goede service. Bumperschade van mijn auto, op mijn verzoek, gerepareerd met al gebruikte bumpers. Perfect voor mijn auto! En scheelt heel veel in de prijs. Dat is nog eens meedenken met de klant. En na een APK werd mijn auto gewoon weer voor mijn huis afgeleverd omdat het op de route lag :-) , dat scheelde mij een lange wandeling. Kortom, toppers!
Vriendelijk en gastvrij ontvangst. Nemen even de tijd voor uitleg en toelichting. Keuring en grote beurt snel en vakkundig uitgevoerd
Ik werd heel snel en goed geholpen. Ondanks dat ik tussendoor langskwam kreeg ik meteen een leenauto en werd het probleem snel verholpen. Verder kreeg ik een goed overzicht van de te verwachten kosten
Planning was onderhoud en APK. Maar ik wist dat twee banden aan vervanging toe waren. Plus lekke koplampunit. Maar alles is uiteindelijk prima voor elkaar gekomen.
Eerder een auto voor mijn vriendin gekocht en wasallemaal goed afgehandeld . Ook mijn broer met gezin hebben bij jullie auto's gekocht en allen tevreden
Volgens afspraak alles geregeld en netjes op tijd weer klaar .
Vriendelijke mensen heel hulpvaardig.
Snel geholpen door vakkundig en klantvriendelijk personeel.
doen hun werk goed en alles is duidelijk. vriendelijk personeel
Steenslag op de weg leidde tot schade aan de motor. Na een korte en duidelijke analyse werd een reparatiedatum gepland. Reparatie gebeurde vakkundig, snel en in goede prijs/kwaliteit verhouding.
Eris altijd tijd en ruimte om mijte helpen als het nodig is. En er wordt goed gezorgd voor de oude dame.
Ik kan in alle eerlijkheid geen enkel negatief punt bedenken, altijd prima geholpen en rijd al vele jaren rond zonder problemen.
goeie degelijke garage !
Vriendelijk en meedenkend en weten wat ze doen.
Ik heb met mijn moeder een auto voor haar gekocht. Vanaf het eerste moment hadden we een goede klik met Mark. We kregen alle tijd om na te denken en zonder te vragen werd de auto voor een aantal dagen gereserveerd. Dat was niet nodig want we hebben meteen besloten de auto te kopen. Binnen een week stond de auto voor ons klaar. Servicebeurt en gepoetst. Prachtige auto.
Als vaste klant nog steeds erg tevreden maar alle werkzaamheden aan m'n voertuigen. Weer een jaar rond toeren met een verse APK, kleine beurt. Tot volgend jaar.
Zeer snel.
Twuyverweg 45