Blij mee

Blij met garage dichtbij waar nog aandacht is voor de klant. Altijd vriendelijk hoe druk het ook is. En heb gevoel dat er met liefde aan mijn oude dame wordt gesleuteld

• Klantvriendelijkheid

Snel actie en super meedenken !

Snel actie en super meedenken ! Waar vind je dat nog?

heel goed

zeer goede ervaring met garage

Snelle en goede service

Mijn acute probleem werd direct opgelost zodat ik niet zonder auto heb hoeven zitten.

Prima garage

Betrouwbaar en vriendelijk

Prima nu

Goed geholpen

• Klantvriendelijkheid

Flexibel, behulpzaam en prettige mensen. Kom er nu ongeveer 3 jaar Tot op heden geen klachten.

• Klantvriendelijkheid

Zeer betrouwbare garage ik kom er al jaren

No nonsens garage en denken graag met je mee.

Vriendelijke en goed

Het werk is goed verlopen

• Klantvriendelijkheid

snelle ter zake kundige service

Snelle hulp na constatering trillingen tijdens rijden

• Klantvriendelijkheid

Kom heel graag bij dit bedrijf. Het personeel is erg hulpvaardig en je wordt er goed en snel geholpen.

Ontzettend blij

Auto moest voor keuring.Waren veel onverwachtte reperaties nodig,waar door het ws lang zou duren. Uiteindelijk was auto sneller klaar als verwacht,hier enorm blij mee.

Fantastisch

Gewoon weer fantastisch geholpen. Mijn zoon ging zijn eerste auto kopen en omdat wij al een top ervaring hebben gehad bij deze garage, adviseerde wij onze zoon om eens een kijkje te nemen bij Mark Geen enkele moeite om de auto's die mijn zoon wilden zien op te halen en klaar te zetten voor een proefrit, alles was keurig uitgelegd en zijn Mark en mijn zoon tot een deal gekomen.

Super!!

Snelle en goede service. Bedankt Team Molenaar.

• Klantvriendelijkheid

bij klein euvel snelle reparatie

bobine vervangen

prettig en betrouwbaar bedrijf

goed bereikbaar vriendelijk

Uitstekend, vriendelijk, dienstverlenend, betrouwbaar

• Klantvriendelijkheid

Uitstekend en eerlijk advies geen verkoop praatjes

Ik ben op een heel duidelijkere manier geholpen zonder slimme verkoop praatjes Was zeer aangenaam

• Klantvriendelijkheid

Prima garage met veel vakmanschap.

De service bij Mark is top.

Zeer fijne ervaring

Hier voor de 1e keer geweest en is zeer goed bevallen. Grote beurt voor Lynk&Co, 1e APK en 4 wielen uitlijnen. Zowel contact vooraf als achteraf was prettig, kom hier zeker terug.

Super service!

Hadden 2 lekke banden. Dezelfde dag alles gerepareerd!

Wat een service !!

Nadat mijn off. merkdealer plotseling uit Alkmaar vertrok moest ik voor reparaties en servicebeurten naar Wormerveer. Daar uitermate vervelende ervaringen gedurende het afgelopen jaar meegemaakt. De reparatie bij garage Molenaar binnen 1 dag klaar met vervangend vervoer zonder enig probleem. Ben ik absoluut niet gewend. Ik vind het helemaal top.

• Klantvriendelijkheid

Zeer klantvriendelijk en meedenkend.

Gescheurd subframe in 1 dag vervangen

Tijdens apk gescheurd subframe ontdekt, In 1 dag vervangen.

Twuyverweg 45

1834 AB Sint pancras