geweldige garage!!

prima en zeer professionele garage met personeel die altijd klaar staat voor de klanten

• Klantvriendelijkheid

Zijn prima,duidelijk en goede service

Je wordt correct behandeld, na controle apk auto wordt Uit de voorgaande beurten bleek dat er nog geen grote beurt aan de auto was uitgevoerd Hierop besloten met de monteur garage om dit uit te voeren Auto netjes op tijd afgeleverd en rijd weer als zonnetje Zeer tevreden

Goed en netjes Vakgarage bedrijf

Klantvriendelijk geholpen en werkzaamheden goed uitgevoerd.

Goed bezig ga zo door

• Klantvriendelijkheid

Prettige garage ,klant is koning en zo voelt het ook

Aardige eigenaar . De man heeft daar een mooi en net bedrijf . Erg behulpzaam en duidelijke uitleg over hoe en wat . Top !

Uitstekend!

Vakkundig en zeer vriendelijk

“Ik ben ontzettend tevreden over Vakgarage Mark Molenaar. Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie was helder, afspraken werden nagekomen en het team dacht echt met me mee. De service was snel, eerlijk en transparant — precies zoals je het hoopt bij een betrouwbare garage. Mijn aangekochte auto rijdt perfect en ik voelde me als klant serieus genomen. Absoluut een aanrader.”

Mwoah

€81,- voor een APK vind ik prijzig. Bovendien ook nog afgekeurd, maar dat begrijp ik. Vind het de laatste jaren erg duur geworden. Vroeger weinig problemen, ook met relatief oudere wagens. Laatste jaren elke keer hoge kosten. Ook heb ik gemerkt dat een probleem met lekkende remvloeistof (vorig jaar)niet was verholpen nadat het gerepareerd zou zijn. Wel vriendelijke mensen en de leenfiets is ookbtop.Wel 'm moeilijk afspraken plannen.

Fantastisch

Open en eerlijk. Doen wat ze beloven!

Passie voor het vak

Je merkt direct aan Mark en de collegas dat ze passie hebben voor autos en het bedrijf. Denken mee. Geen valse verwachtingen. Goed bereikbaar.

Snelle en vriendelijke service

Top garage

• Klantvriendelijkheid

Ze werken snel, netjes en vakkundig en dat altijd heel vriendelijk en behulpzaam.

• Klantvriendelijkheid

Als altijd weer top geregeld!

Als altijd alles weer top geregeld!

• Klantvriendelijkheid

Een garage waar met een lach wordt gewerkt en tevens serieus je auto een grote onderhoudsbeurt krijgt + APK. Ik verbaas me altijd weer hoe er oplossingen worden gevonden die voor de klant voordelig zijn.

persoonlijk en vertrouwd

Persoonlijk en vertrouwd

Topservice!

Vriendelijke ontvangst, vakkundig personeel en redelijk qua prijs☺️

Prettig en snel

Geweldige service

Heel betrouwbare garage, geweldig personeel!

Snel geholpen

Geen

Geen

• Klantvriendelijkheid

Altijd meedenken met de klant

Omdat ik weinig km maak met mijn auto bespreken we altijd wat er nodig is i.p.v. standaard onderhoud. De kracht van een lokale autogarage

• Klantvriendelijkheid

Een betrouwbare garage met een fijne klantvriendelijkheid

Wij zijn ontzettend tevreden over deze garage. De service is uitstekend en problemen worden snel en vakkundig opgepakt. Wat wij fijn vinden is de klantvriendelijkheid, je wordt hier altijd netjes geholpen en serieus genomen. Er wordt meegedacht en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Vriendelijk, netjes, snel

Iedereen is vriendelijk en netjes naar de klant en opvallend was dat de auto weer veel lekkerder reed, sturde en hij was opvallend stiller, geen idee wat ze anders hebben gedaan tenopzichte van de kwikfit maar daar kom ik dus nooit meer Uiteraard is niemand blij met de rekening maar ach hij kan er zo weer 2 of 3 jaar tegenaan Ik geef een 9 omdat er altijd wel ergens iets beter zou kunnen echter ik zou zo snel niet weten waar Een aanrader Bedankt mensen

Top lekker op het dorp

Gewoon goede service

• Klantvriendelijkheid

Klant vriendelijk en goede service

Goede service en klantvriendelijk, Ga zo door.

Twuyverweg 45

1834 AB Sint pancras