Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ben na een minder goede ervaring bij de andere Suzuki-dealer in Gouda (februari grote beurt)voor de zomerbeurt naar van Buuren gegaan. Zonder ‘extra’ card. Hoorde bij het afhalen dat ik niets hoefde te betalen, “zomerbeurt altijd gratis voor onze klanten”! Maar hoorde ook dat het oliepeil te hoog was ( 0,8 liter te veel) én dat de reserveband op 2 bar stond, wat 4 ,2 moest zijn. Dit terwijl de grote beurt nog geen 4 maanden geleden gedaan was! Gelukkig is dit allemaal verholpen en heeft de motor ogenschijnlijk geen schade opgelopen. Top van de monteur van van Buuren. Verder ook de klantvriendelijkheid is top. Dit wordt gegarandeerd mijn garage. Bedankt nogmaals.
2 June 2026
henk
Gouda
Na het werk in de auto gestapt en jahoor, schroef in de band! Op Google gekeken en zag dat van Buuren de dichtstbijzijnde garage was, even bellen en ik kon direct langskomen! Bij het binnenlopen gelijk ontvangen, en binnen 10 minuten zat ik alweer in de auto met een band die niet leeg loopt. Fijne sfeer, vriendelijke en goede service, werkplaats zag er ook goed onderhouden en schoon uit!
26 February 2025
Timo
Den Haag
Daar sta je dan met een lege accu in de wasstraat… dankzij vakgarage van Buuren van de overkant gelukkig snel opgelost! Wat een service! Nogmaals super bedankt!
18 March 2022
Kevin
Gouda
Na thuiskomst kwam wij er achter dat het instructieboekje er niet bij was dit gemeld Er werd snel gereageerd en vertelt dat dit besteld moest worden en als het binnen was naar ons werd opgestuurd Dit vandaag ontvangen Netjes geregeld volgens afspraak Ik ben zeer tevreden over garage van buuren
13 November 2021
W Den hoed
Streefkerk
Auto weer prima in orde. Alle extra reparaties in overleg uitgevoerd.
14 July 2021
J.L Kalmeijer
GOUDA
Fijne Garage en Goede service. Denken nog met je mee. Ben over Deze mensen Zeer tevreden.
12 January 2021
Jaap
8 May 2017
P Roose
Gouda
Goede service, zeer prettig geholpen
16 October 2015
P Roose