In de wasstraat ging mijn ruitenwisser stuk. Naar de garage gereden en werd er meteen nieuwe geplaatst. Dat is pas service
Vriendelijk en deskundig personeel. Fijne binnenkomst met mooie uitstraling en sfeer
Ze snappen wat je belangrijk vind. Ontvangen je met een glimlach. En mijn auto is heerlijk gewassen !
Vriendelijk, behulpzaam
De rekening is niet voldoende gespecificeerd ! Tijdens de APK werd mij gevraagd of een herstel mocht plaats vinden van ongeveer 65 euro . Op de rekening is niet te zien wat er gedaan is alleen een bedrag van 121 euro , zonder uitleg wat er gedaan is . Zou graag alsnog een specificatie krijgen . Verder is het vervelend dat ik de auto niet terug krijg zodat ik mijn rollator er weer in kan zetten . Toevallig kwam iemand naar buiten en heeft mij geholpen . Zou fijn zijn als daar aan gedacht wordt .
Goede service, fijn dat ze bellen als er extra kosten zijn. Altijd vriendelijk. Je kan er snel terecht.
De auto voelde weer als nieuw. Goede service, en zou ze zeker aanraden.
Vriendelijk zakelijk contact. Ook voor wat betreft onzekerheid olie.
Geweldige “Rose” ervaring !
Ik had een grote beurt opgegeven, maar de Dames van Hurkmans maakten er een kleine beurt van.
Prettig contact, fijne service met elektrische fiets als vervangend vervoer. Auto weer spik en span. Dank voor jullie uitstekende werk.
Vriendelijke en snelle en behulpzame service!
Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Netjes op de hoogte gehouden en duidelijk uitleg gekregen over wat er mis was.
Fijne service en vriendelijk personeel. Auto was gewassen en gestofzuigd toen ik hem op kwam halen. Super goed geholpen!
Perfect geholpen en geheel volgens afspraak
Telefonisch en live aardig en duidelijk.
Bij deze garage word je super vriendelijk geholpen. Fijne service als je die dag vervangend vervoer nodig hebt .
Een klant vriendelijk bedrijf, wat meedenkt met de klant.
Dit was de eerste keer dat ik hier kwam en werd direct snel en goed geholpen. De noodzakelijke reparatie was vervolgens snel ingeplanned met duidelijke uitleg wat er aan de hand was. Zo’n garage ga je met vertrouwen naarvtoe.
Vriendelijke benadering, heldere uitleg inclusief foto’s. Rijd een oude Afgeleefde auto omdat dit voor mij geen prioriteit heeft en voelde hier totaal geen oordeel over, wat ik elders wel heb ervaren. Ik ben vanaf nu een nieuwe klant!!
Ik ben blij dat ik een aantal jaren geleden van garage gewisseld ben. Ik leerde deze garage kennen via een artikel in de krant en besloot het eens te proberen. Dat is zo goed bevallen dat ik er gebleven ben. Altijd vriendelijk en behulpzaam, maken geen onnodige kosten en overleggen eerst indien iets vervangen moet worden. Geven goed advies en hebben niet de insteek dat er zo snel mogelijk veel geld aan je verdiend moet worden. Fijne sfeer.
Accu leeg ..binnen 45 min nieuwe erin
Voor onderhoud van de een volvo v40 bij deze garage geweest. Netjes geholpen.
In eerste instantie was ik gepikeerd maar het is naar tevredenheid opgelost
Afrikalaan 1 A
5232BD Den bosch