Laagdrempelig, eerlijk en netjes.
Mijn ervaring met de dames van hurkmans is dat je altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan word en ze geven je niet het gevoel dat je opgelicht word waar je bij staat.
Je wordt super geholpen.
Ik werd vriendelijk en snel geholpen.
Binnen gelopen zonder afspraak, direct goed geholpen.
Voor een storing nasr de garage, apk kon er moeiteloos achteraan.
pluspunt: ramen en interieur schoongemaakt
Goede en snelle vriendelijk service
Betrouwbaar reparaties
Goede service en vriendelijk personeel. Niet de goedkoopste, maar ben wel heel tevreden over de kwaliteit.
Heel snelle hulp.
Correcte levering en behandeling
Belde en kon meteen terecht en werd binnen 20 minuten geholpen en kon weer veilig de weg op. Fijn! Ook de speelhoek extra fijn voor mijn kleintje.
Netjes en gelijk geholpen
Vriendelijk en vertrouwd.
De sfeer bij De Dames is gezellig en je voelt je als klant heel welkom. De auto was ruim op tijd klaar.
Vriendelijk en vakbekwaam
Goede service, aardige dames. Ik hoop dat ik ze voorlopig niet nodig heb ;-), maar als er iets aan mijn auto moet gebeuren, zal ik weer naar De Dames van Hurkmans gaan!
Klant vriendelijk en fijne service. Top garage.
Ik kom al een paar jaar met mijn oude autootje bij De Dames. Nu moest ze gekeurd worden, maar kwamen er zoveel kosten bij kijken, dat ze me belden voor overleg. Ze wilden met me meedenken over en kijken naar een nieuwe auto. Ik ben uiteindelijk ergens anders geslaagd, maar zal ook deze auto bij hun brengen voor de beurt en apk.
Vlotte APK keuring.
Snel met afspraak maken Goede behandeling Nette prijzen Goede vriendelijkheid
Vriendelijke personeel en goed geholpen.
altijd goede ervaring
Wiellager is goed en snel vervangen.
Afrikalaan 1 A
5232BD Den bosch