Mijn ervaring bij de aanschaf van een gebruikte auto is zeer positief. Geen Poespas maar gedelijke informatie, en tips. Bij de afleverings beurt bleeken de banden niet meer zo goed. Ze hebben een hele mooie oplossing aangeboden. Klasse. Auto Toonder is een garage die ik iedereen van harte zal aanbevelen.
In zeer korte tijd de nieuwe Suzuki Vitara Stijl gekocht, plezierig zaken gedaan .
Ondertussen rijdt ik nu een jaar in de Vitara. En is deze toe aan een beurt na veel wikken en wegen heb ik toch besloten om dit bij auto Toonder uit te laten voeren dit omdat ik goede ervaring heb hier. Had ook overwogen om in de buurt, onderhoud laten uitvoeren maar na een paar belletjes en uit eerdere ervaringen, toch besloten om mijzelf de moeite te besparen. En gewoon voor een betrouwbaar en deskundig garage te kiezen die netjes met de auto omgaat. Afspraak maken met Barney ging vlot en kon op korte termijn. De werkzaamheden werden van te voren besproken met de prijs. Bij aankomst heeft Arjan de auto meteen voor de beurt ingenomen. Wij kregen een vervangende auto mee. Zo hebben wij er een leuke uitje van gemaakt. In de tussentijd werden we keurig gebeld voor wat extra werkzaamheden deze zijn in goed overleg allemaal prima uitgevoerd. Binnen 2 uurtjes werden we weer gebeld en was de Vitara klaargestoomd voor nog een jaar. Heerlijk zulk service en heerlijk de Zeeuwse Bolussen! Top heren ga zo door Randy, Rotterdam
Ik kan merken dat de auto een beurt gehad heeft.. Rijdt soepeler en stiller... prettig ook dat er op korte termijn een vervangende auto beschikbaar was en de banden bij de garage in opslag kunnen. Nogmaals dank en tot nader, Leen de Ronde, Kruiningen
Zeer goede service
Altijd heel vriendelijk. Ze nemen de tijd voor je.
Zoals de 1e koop van mijn auto bij deze garage voorspoedig verliep was het daarom de reden dat ik bij deze garage ben gebleven voor de aankoop van mijn volgende auto. Gewoon toppie dus.
bieden opties waar mogelijk voor uiteindelijke reparaties
Niks aan toe te voegen
Prima geholpen
Jammer alleen dat de auto niet even wordt gewassen na een beurt/reparatie. Deed Renault Zierikzee wel.
wordt zeer vriendelijk ontvangen en staan direct voor je klaar met deskundig personeel en advies
Het is en word allemaal goed verzorgd. Je word direkt geholpen en ze besteden overal aandacht aan.
Goede prijs afspraak reparatie op tijd uitgevoerd
Geweldig bedrijf met uitstekende service.,
Tot nu toe een zeer tevreden klant
Goede service met thuisbrengen en ophalen.
Snelle afspraken, uitstekende vakkennis en adequate verzorging en onderhoud.
In een woord, GOED
Prima garage en inderdaad : afspraak = afspraak.
Biezelingestraat 50
4421BT Kapelle