Positief
Goede service!
Mijn nieuwe auto stond prachtig klaar met strik erop en naam erbij om te feliciteren met de nieuwe auto. Goede uitleg en keurig bediend.
Vakgarage Blokhuis is echt een aanrader om een auto te kopen, of je auto te laten onderhouden. Ik heb het beiden gedaan en ben zeer tevreden. Er wordt eerlijk advies gegeven en alle hulp die nodig is wordt geboden. Zowel bij het kiezen van een auto, als bij het advies wat gegeven wordt betreffende het onderhoud van de auto.
Goede service, behulpzaam.
Geweldig goed en snel geholpen
Fijne garage, aardig en bekwaam personeel.
Eerlijke informatie en goede service. altijd correct behandelt door de verkopers. Reparaties en onderhoud worden goed uitgevoerd
Afspraak is afspraak altijd leenauto
Ook als er blijkt iets na een vorige reparatie niet helemaal goed te zijn, geen gezeur geen gemaar. Nieuwe afspraak en het wordt alsnog helemaal gefixed. Heldere communicatie, duidelijke kosten specs (indien van toepassing).
Voelde fijn om hier mijn auto te halen.
Klantvriendelijk en vakbekwaam.
Geen dwingende manier van verkopen, geven je de ruimte, uitleg waar gewenst, serieuze inruilaanbod, auto wordt piekfijn afgeleverd.
eerlijke en goede service
Ik ben 87 jaar en ik ben erg tevreden over Vakgarage Blokhuis! vorige week apk laten doen. waarop ik wilde wachten. kopje koffie, praatje met de verkoper waarvan ik mijn auto had gekocht, goed gevoel. en ik kan er weer een jaar tegenaan.
Dmv online afspreken direct aan de beurt. Een comfortabele wachtruimte en lekkere koffie. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. En duidelijkheid over de kosten. Voor mij genoeg redenen om hier mijn auto te laten keuren.
Duidelijk advies en uitleg, en vriendelijk personeel.
Auto voor onderhoud. Leen auto meegekregen om naar huis te kunne rijden. Fijne service. Auto rijd weer als nieuw.!
zoals altijd prima service
Vooraf offerte gevraagd. Aldus onderhoud en apk goed uitgevoerd. Vriendelijk geholpen. Gratis leenauto.
Mijn auto moest voor een APK en kleine beurt. Later werd ik gebeld dat er meer aan de hand was en natuurlijk was ik blij dat er wat aangedaan kon worden. Na een wandeltocht naar het centrum wat achteraf wel ver was werden we s, middags door iemand van de receptie opgehaald aangezien er geen taxi rijd.dank Georgette van Rinus van Eeten.
Leenauto stond warm te draaien! Einde van de middag auto weer apk gekeurd en keurig gewassen!!
Alles perfect geregeld !
Goed geholpen dus zeer tevreden