Laden reviews...
30 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een consistente hoge servicekwaliteit. Klanten waarderen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en eerlijk advies. Open communicatie en professionaliteit komen vaak naar voren. De algehele ervaring is betrouwbaar en klantgericht.
Staan altijd klaar voor je. Denken met je mee.
19 July 2026
Wim Eimers
Rotterdam
De aankoop van onze Cadillac LYRIQ bij Vakgarage Jaco Smith in Rotterdam was van begin tot eind een geweldige ervaring. Het hele team nam uitgebreid de tijd voor ons, beantwoordde al onze vragen deskundig en gaf eerlijk en transparant advies. Je merkt meteen dat klanttevredenheid hier voorop staat en dat het niet alleen om het verkopen van auto's gaat. De aflevering van de auto was perfect voorbereid en de Cadillac LYRIQ heeft onze verwachtingen zelfs overtroffen. Vooral de persoonlijke begeleiding, de prettige communicatie en de passie voor Amerikaanse auto's maakten veel indruk. Bent u op zoek naar een Cadillac en hecht u waarde aan professionaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service? Dan bent u bij Vakgarage Jaco Smith aan het juiste adres. Hartelijk dank aan het hele team – wij komen graag terug en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
8 July 2026
Jannik
Roeers
Bij vakgarage Smith doen ze altijd meer dan je verwacht. En als er onverwachtse dingen zijn, wordt dit altijd met je overlegt. Ik ben meer dan tevreden.
2 July 2026
Robert
Ridderkerk
Afgelopen week voor de zoveelste keer bij deze vakgarage een voertuig gekocht, dit maal een motor, een Indian Pursuit Limited. De aflevering kon snel en met aandacht, maar ook gewoon gezellig. Alleen daarom al zou je je voertuigen inruilen. Ik moet dat echt afleren :) !
27 June 2026
Dick
Den Haag
En weer stonden de mannen van Jaco Smith gelijk klaar om een noodreparatie uit te voeren. Superblij mee!
29 May 2026
Barbara
Rotterdam
Ik kom hier al vele jaren en dat is niet zonder reden. Je bent hier geen nummer, maar nog echt klant. Ze kennen je en jij kent hen. Ze zijn vriendelijk en adviseren. Bovenal zijn het ook nog echte vaklui. Natuurlijk, naar de garage gaan kost geld, maar je krijgt er hier wel wat voor terug.
20 May 2026
Dick
Den Haag
Mensen met kennis van wat ze doen Zin in hun werk Gewoon eerlijk, netjes
8 May 2026
Kraaijeveld
Barendrecht
Super service en denken heel goed mee met de klant.
5 April 2026
Uitstekende service
12 March 2026
Koof
Zuidland
Duidelijk in de omschrijving ,wat de beurt in houdt. beleefde behandeling.
9 March 2026
Niels Blankenstein
'S-GRAVENHAGE
Ik wordt altijd erg netjes geholpen, geen nare verrassingen of gedoe achteraf maar altijd top service. Ik ben al jaren klant en zal dat met deze service standaard nog jaren blijven.
23 February 2026
Gerben
Capelle Aan Den Ijssel
Een bedrijf waar de klant nog als koning wordt behandeld.
6 February 2026
Martin
Rotterdam
Nog nooit een tegenvallende ervaring met Vakgarage Jaco Smith B.V. gehad. Daarnaast gastvrijheid met een kopje koffie, de mogelijkheid om even te werken of gewoon te genieten van de mooie auto’s en motoren.
16 January 2026
Peter Paul van den Dool
5 January 2026
Martin van Amerongen
Rotterdam
Goed geholpen, heldere uitleg en onderbouwing over wat er was uitgevoerd
16 November 2025
Peter Paul
Rotterdam
uitstekende garage met deskundig en vriendelijk personeel
14 November 2025
peter visser
Barendrecht
Prima begeleiding service en advies bij aankoop auto
10 November 2025
Leo
'S-Gravenzande
Vakgarage Jaco Smith verzorgt al jaren het onderhoud van al onze auto’s, en dat doen ze met vakmanschap en toewijding. Of het nu gaat om een grote beurt, een kleine reparatie of de aankoop van een nieuwe auto, Jaco en zijn team denken altijd eerlijk mee en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wat ik vooral waardeer is de open communicatie: je krijgt altijd vooraf duidelijk te horen wat er moet gebeuren en waarom. Geen verrassingen, geen verkooppraatjes, gewoon eerlijke service zoals het hoort. Ook bij de in- en verkoop van auto’s hebben we alleen maar goede ervaringen gehad. Jaco kent de markt, geeft eerlijk advies en zorgt dat je met een goed gevoel de weg op gaat. Kortom: een vakgarage zoals je ze nog maar zelden vindt betrouwbaar, degelijk en met hart voor de klant. Aanrader!
30 October 2025
Guido
Dordrecht
23 October 2025
Hans
Barendrecht
De mannen van Vakgarage Jaco Smith hebben weer goed werk afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Communicatie is top!
18 October 2025
Barbara
Rotterdam
Gekomen voor een oudere auto (Ferrari rode Fiat, 20 jaar). Gedurende proefrit was er een klein probleempje. Werdt gezegd dat bij aflevering opgelost zou zijn en dat klopte. Tevens andere mondeling afspraken nagekomen. Dus alles dik in orde.
9 October 2025
Emiel
Haarlem
Heel goede garage, ben met klein onderhoud geweest, alles netjes verlopen en geen rare extra kosten of banden die zogenaamd vervangen moeten worden. Alleen bevestiging van de afspraak kan beter. Nu krijg je alleen bericht met : afspraak is bevestigd. Geen datum en tijd, dat zou wel handig zijn.
6 October 2025
Beata
Rotterdam
Een vlakkenloos verloop. Om 8 uur gebracht eb voor 2 uur klaar. Bij vragen deskundige antwoorden.
20 August 2025
Edgar Riegman