deskundig en eerlijk bedrijf, het gevoel dat er gedaan wordt wat er gezegd wordt. bij twijfel mag je je menig geven hier wordt naar geluisterd, er wordt gegrond gereageerd door mensen met verstand en passie voor hun vak.
Thank you! This was very efficient very fast and price 100% ok!!
Altijd direct hulp en advies. Uitbreiding met schade-afdeling is super. Eerlijke en 'normale' facturen. Ook hele complexe reparaties worden deskundig uitgevoerd.
Helaas krijg je alléén voor een APK keuring een factuur van ruim €65 terwijl de auto goed gekeurd is. ik heb met de andere auto gewoon bij de Ford €19,95 af moeten rekenen. Ik was klant geworden omdat het makkelijk is en dicht bij, maar moet op deze manier toch maar een deurtje verder kijken.
Gisteren contact gehad en vandaag alweer een nieuwe accu in mijn Z4. Ondanks alle drukte, toch ook nog tijd gemaakt om een (plotseling ) aanspringend waarschuwingslampje op te lossen. Fijn!
erg klantvriedelijk en behuilzaam
Al jaren een fijn en betrouwbaar adres
Prima garage, ook voor mijn Audi S6 V10. Duidelijke communicatie, aardige en betrouwbare lieden. Ik beveel deze garage aan.
Word altijd fijn en snel geholpen!
Ben voor een APK keuring geweest. Ze zijn vriendelijk , goede service ( koffie ed. ) . Ben geen nummer maar ze kennen je bij naam. Ze weten waarover ze praten en ze zijn behulpzaam als je vragen hebt.
Gastvrij eerlijk en vakkundig team!
M’n Ford F-150 hield in en dat is met de nodige aandacht perfect verholpen! Heel fijn!! Bedankt Jaco & team!!
Zoals bij ieder bezoek aan deze garage word het onderhoud vakkundig uitgevoerd en word ik netjes op de hoogte gehouden bij bijzonderheden.
Altijd een lach en snel plaats
bracht auto o.a.voor niet werkende mistlampen voorzijde(zat kortsluiting in) garage heeft hele bekabeling vervangen van wege smelten maar helaas werken de mist lichten nog steeds niet
Volgens afspraak is mijn auto vlot en vakkundig onder handen genomen.
Goede en snelle service vriendelijk personeel en een bedrijf met alle opties zoals verkoop van auto’s reparaties en Auto Schade afdeling Een hele beleving op auto gebied !!! Een aanraders
Zo als altijd weer super geholpen
Das Problem sofort erkannt und gleich gelöst
Goede service en klantvriendelijk
Ik kon vanuit midden Nederland naar deze garage omdat ik de sfeer heel prettig vindt; er in oplossingen gedacht wordt en de professionaliteit van alle medewerkers mij vertrouwen geeft.
Afspraken worden nagekomen en er wordt advies gegeven. Facturen zijn goed gespecificeerd en worden mondeling toegelicht.
Waalhaven Zuidzijde 6
3088 HH Rotterdam