Geen
Goede ervaring.
De accu was snel vervangen, binnen een uur kon ik de auto weer halen en alles binnen de garantie.
Goed geïnformeerd over de reparatie, kosten, tijd enz.
De garage is zeer klantvriendelijk en meedenkend. Ze luisteren naar de klant. Ze zijn flexibel, communicatief en komen de afspraken na.
's ochtends mijn auto gebracht voor de banden wissel. Mijn auto zou begin van de middag klaar zijn. Na ongeveer anderhalf uur werd ik gebeld dat mijn auto klaar was. Ik was heel blij. Ik was eerder bij Vakgarage Visser geweest voor de apk. Toen ook goed en snel geholpen. Zeker een aanrader.
Wel weer hoop geld kwijt, maar was ook beetje achterstallig onderhoud. Verder prima garage, fijne vaklui, goede service. Aanrader dus.
Dat ik Goed Behandelt Bent
zie hierboven
goede service betrouwbare medewerkers
Wordt goed en vriendelijk geholpen
Auto voor kleine beurt gebracht, binnen 2 uur op kunnen halen. Alles netjes geregeld en vervanging in overleg.
Eerste bezoek en maakte een zeer gunstige indruk, correcte afspraak en afhandeling.
Is dat het een betrouwbare garage is
Jaarlijkse onderhouds beurt uitgevoerd. Ik vertelde dat ik een klein deukje had ontdekt in mijn deur. Er is een blik op geworpen en ben later terug gebeld dat de deuk simpel te repareren was en voor een klein bedrag was mijn auto weer als nieuw! Geweldige service.
Snelle en goede service
Snel, vriendelijk en deskundig geholpen.
OK
Goed onderhoud voor een prima prijs.
rijd grandioos
Mijn vragen werden goed beantwoord, ik werd beleefd bejegend
Alles gedaan wat was afgesproken en een mooie fiets mee om thuis te komen en weer op tijd klaar!
Stond met een lege accu en door Koningsdag kon ik ze niet telonisch bereiken. Via email gevraagd of zij volgende dag aan huis konden komen en dat is de volgende ochtend prima geregeld.
Eemlandweg 12
1271 KS Huizen