Eerste keer dat ik mijn auto bij jullie een grote beurt laat geven. Alles keurig netjes en in overleg gedaan.
Mijn veer was gebroken en ging naar Visser’s Auto, er werd gekeken en kon de auto gelijk laten staan. Volgende dag was h8j weer gemaakt. Klasse service
Altijd vriendelijk aan telefoon en op lokatie en duidelijk in de uitleg wat er gaat gebeuren moet de auto. Auto is altijd op tijd klaar.
Visser's Huizen is mijn vaste garage voor onderhoud en APK, wordt altijd goed geholpen en zijn er geen grote verassingen. Beter bij je lokale garage dan bij de dealer.
prima.
Gewoon goed
Ook aan de condens- klacht aan de binnen voor-ruit is de nodige aandacht gegeven.
Prima garage. Vakmensen. Goed in de communicatie
Op afspraak geholpen. Kon wachten. Beschaafd personeel. Hier ga ik voortaan naar toe voor onderhoud van mijn auto.
Prettig
Erg goed en prettig geholpen bij de aanschaf van mijn eerste auto.
Klacht op goede en snelle manier opgelost
Vakkundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik kom hier graag terug!
1 winterband is goed te horen tijdens het rijden
nette auto ,s / vriendelijke behandeling / wij zijn tevreden
Vlot en netjes geholpen. Al met al een prima ervaring.
Heb geen enkele aanmerking
Snel en deskundig geholpen. Keurig op de hoogte gehouden van wat er moet gebeuren en een duidelijke prijs afspraak.
Zoals boven omschreven ben ik heel tevreden. Geen flauwekul, duidelijkheid en weten waar je aan toe bent. Afspraken worden nagekomen. Geen onnodige reparaties. Ben heel blijven deze garage!
Snel ons probleem met stop en go opgelost, zoals altijd weer keurig afgehandeld.
heel goed
Altijd goede service.
Ik word hier altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Zodra er bekend was wat er moest gebeuren voor de APK kreeg ik een telefoontje waarin de zaken die gerepareerd/vervangen moesten worden werden opgesomd. Ik vroeg om een inschatting van de totale kosten en het bedrag dat ik uiteindelijk moest afrekenen klopte met de inschatting! Ik kon de auto nog dezelfde dag ophalen. Ontzettend bedankt weer!
Tot nu is mijn ervaring goed, goede uitleg.
Eemlandweg 12
1271 KS Huizen