Groot onderhoud en APK. Meedenken met klant en goed advies
uiters tevrede over deze garage anders kom je toch niet terug,vriendelijke behandeling.Ook nu het de vakgarage is geworden de zelfde service en correcte behandeling
Goede dienstverlening
******
Goed geholpen door deze garage. Netjes een leen auto mee gekregen zo dat ik gewoon door kon gaan met wat je moet doen. Binnen een dag klaar
Zoals verwacht
Eind juli 2020 hebben wij een auto gekocht bij deze garage. * prima contact * gemoedelijk * kleine probleempjes aan auto netjes verholpen bij aankoop van de auto. * heel klein minpuntje, op één of andere wijze was later mijn mail met nog paar puntjes niet gelezen. Na contact zelf gezocht, ook dit is inmiddels prima opgelost. Kortom, op prettige manier zaken doen bij dit bedrijf.
Goed geholpen en goede service
Een prettige, betrouwbare, vakkundige, en keurig garagebedrijf.
Zie bovenstaand
Zoals altijd goede service en zeer aardig personeel.
Vriendelijk en betrouwbaar
Breng al enkele tijd mijn auto’s naar Visser, altijd eerlijk, nette prijzen, aanrader!
prima behandeling Kan altijd terecht in noodgevallen
Uitstekende service en lekkere koffie
Duidelijke communicatie, mogelijkheid voor vervangend vervoer, snelle informatie en vlotte afhandeling.
Super geholpen, en wat een behulpzame mensen!
Ik had een lege accu. ANWB had hem opgeladen. Toen direct naar de garage gereden. Met een half uurtje zat er een nieuwe accu in en kon ik snel weer naar huis rijden.
Gewoon goed, no nonsens garage.
Keurig geïnformeerd over noodzakelijke werkzaamheden. Alles netjes en tijdig uitgevoerd
Alles correct
Aardig. Behulpzaam. Super service
Er werd de tijd voor ons genomen voor vragen en uitleg etc. Erg klantvriendelijk. Nette service.
N/A
Eemlandweg 12