supersnelle service, auto gewassen en gestreken terug
Ben al 18 jaar klant bij Visser,s garage en altijd super geholpen.
Zeer goede ervaring zoals altijd
Auto wordt na een beurt tip top afgeleverd.
Snel en goed geholpen
Geen klachten over de service. Had even gecommuniceerd kunnen worden dat de auto later werd opgehaald. Voor hetzelfde geld waren wij niet meer thuis geweest en hadden jullie de auto niet kunnen oppikken.
Tegemoetkomende houding is plezierig
Auto bij de garage en tijdelijk een leenauto gekregen, hele fijne auto de leenauto Peugot 108. Wij zijn zeer tevreden over deze garage zijn al heel lang klant en worden altijd fantastisch geholpen. Fijn personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ga vooral zo door en nog bedankt voor alles.
Flexibel, doortastend en vriendelijk
Prima service op tijd klaar prijs volgens afspraak.
Net mijn derde auto aangeschaft en zoals gewend ben wederom een prima ervaring
Snelle en adequate technische dienstverlening.
goed en snel geholpen
Een kleinschalig familie bedrijf met alle voordelen van dien. In de twee maal dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten ben ik goed en deskundig geholpen met de ruimte om persoonlijke aanpas- singen in de uitvoering toe te voegen of weg te laten en dat altijd in goed overleg.
Denkt mee voor een goede oplossing. Doet het werk goed en is redelijk van prijs.
eerste keer ,ben netjes geholpen.
Alles netjes volgens het boekje. Uiteindelijk niet écht goedkoop ; valt een beetje tegen …
Snelle afhandeling van klacht met lage kosten.
Zie hierboven
Komen afspraken na, goede kennis en goed onderhoud. Weten wie je bent.
Fijn geholpen en tijdig gebeld dat auto klaar was
Prima garage, leveren goed werk, zijn in mijn ogen betrouwbaar en stellen je goed op de hoogte van de reparaties e.d. wat er moet gebeuren.
al tientallen jaren onze vaste garage en altijd tevreden
Eemlandweg 12
1271 KS Huizen