Voor alle auto-gerelateerde zaken ga ik naar Visser, ook voor bv het huren van een busje(vaak aan de hand gehad afgelopen jaren). Altijd snel, servicegericht, vakkundig en betrouwbaar. Je merkt dat hier gedisciplineerd en met passie wordt gewerkt. Complimenten!
Positief
Altijd goed en uitstekende uitleg.
Ben al vanaf 2004 bij garage Visser in Huizen,zijn klantvriendelijk goede service en eerlijk.
Nvt
Prijs kwaliteit klopt Ze doen wat ze beloven Zeer persoonlijke benadering
Bij de APK klachten geconstateerd, die na goede communicatie zijn verholpen.
Altijd goed geholpen en goede service. Vriendelijk personeel
De mensen van de garage zijn enorm aardig en de APK ging snel!
Was mogelijk om op korte termijn af te spreken en werkzaamheden zijn snel uitgevoerd
Vind het een fijne garage .word goed en vriendelijk geholpen .
afgeven en ophalen auto, vriendelijk en snel online planning/administratie kan beter want - tijd auto brengen niet goed verwerkt - bij bevestiging afspraak geen tijd genoteerd wel door klant opgegeven - verlengen pechhulp niet op rekening gezet, wel aangevraagd, moet ik nog over bellen
Bij aankoop en onderhoud een bedrijf waarop je kunt vertrouwen.
Kom er al vele jaren en mijn ervaring is steeds positief.
Fijne ervaring. Geen lijst met meerwerk, maar onderhoud uitgevoerd zoals afgesproken. De prijs was daarmee ook zoals afgesproken. Wat wil je nog meer...?
Snel adequaat en duidelijk
Je weet van te voren waar je aan toe bent qua wat er dient te gebeuren aan de auto. Indien er nog iets extra's dient te gebeuren, wordt je daarover gebeld.
Vroeg gebracht en snel weer klaar. Gebruik van leenfiets. Prima service.
Ze denken mee en ik krijg m altijd schoon gezogen terug , en aardige mensen Ook afspreken is geen probleem! Kortom ik ben blij met deze garage
zoals gewoonlijk zeer goed
Winterbanden eraf, zomerbanden erom. Precies zoals afgesproken 2 nieuwe zomerbanden. Geen verassingen.
Bandenwissel snel geregeld
Komen al jaren hier. Altijd vriendelijke mensen en het probleem wordt altijd goed en snel opgelost.
Prima geholpen
In november 2021 hebben we een mooie Seat Leon ST occasion gekocht bij Vakgarage Visser's. Aankoopproces liep prima. We hadden gebeld voor een proefrit, dus de auto stond klaar toen we aankwamen. Ook het gesprek over inruil en extra's (banden, trekhaak, onderhoudsbeurt, half jaar bovag garantie) liep goed. Kortom auto gekocht en een week later konden we onze nieuwe auto ophalen met verse banden en een afneembare trekhaak. We wonen echter niet om de hoek (Twente is best een eindje rijden naar Huizen) dus bij afhalen nog wel gesproken over de afhandeling van eventuele garantie. Daarbij afgesproken dat mocht er iets aan de hand zijn, dat we zouden bellen om te kijken naar een passende oplossing. Inmiddels 4 maanden verder hadden we een probleem met de start stop van de auto. Deze deed het niet. De auto bleef altijd aan. In overleg met Vakgarage Visser gegaan en conclusie was dat ik de accu bij mijn eigen garage mocht laten vervangen. Dit gedaan en start stop werkt weer prima. Conclusie van dit verhaal: service zie je pas als het product al verkocht is. Die service was hier dik in orde!
Eemlandweg 12
1271 KS Huizen