Ik kom al 19 jaar bij deze garage na volle tevredenheid, komen afspraken na.
Goed geholpen, auto weer helemaal klaar voor de zomer. Het was alleen lastig dat er geen leen auto was.
Kom er al jaren . Altijd klantvriendelijk en goede kwaliteit prijsverhouding
Leuk bedrijf, erg deskundig en denken graag met je mee om een passende oplossing te vinden.
Snel geholpene en er werd uitgebreid meegedacht in mogelijkheden!
Cijfer zegt genoeg.
Mijn auto moest een apk en een beurt. Ik ben ontzettend goed en snel geholpen. En ik krijg een leen auto mee! Ik heb mijn garage gevonden .
Zeer zwakke communicatie zowel op het gebied van wanneer de auto kon worden opgehaald als over de prijs.
goede service en redelijk geprijsd
Vriendelijke mensen, denken met je mee.
Goed service
Komt heel betrouwbaar over, en zeer vriendelijk te woord gestaan,
Vriendelijk, snel en betaalbaar.
Goed , vlot en correct
Prima geregeld afspraak gemaakt via de website auto afgeleverd en weer retour gehaald na de keuring. Alles vlekkeloos verlopen.
Prima geholpen
Goede garage, vriendelijk en behulpzaam personeel. Eerlijke prijzen en ze repareren alleen wat nodig is.
Klantvriendelijk en duidelijkhejd vooraf
Ons gezin heeft bij Vakgarage Visser 3 auto's in onderhoud. Wij ervaren de garage als betrouwbaar, zeer vakkundig en zeer vriendelijk.
Afspraak gemaakt voor mijn auto en gevraagd om een leenauto en ik werd hierover teruggebeld. Waar ik het ook super blij was is ontvangst en ruimte die tot mijn beschikking werd gesteld om te kunnen werken tijdens het wachten. Super vriendelijk. Toen ik de auto terug kreeg, was mijn auto netter opgeleverd dan ik het had afgegeven. En ze hebben super mooie auto's staan, dat was ook ff leuk om te kijken. Super bedankt mannen, mijn werkdag is soepel verlopen. gr Alex
Prima service. Vriendelijke mensen
Vlot en deskundig tegen een redelijke prijs
Vriendelijke en betrouwbare mensen werken bij dit bedrijf!
Net bedrijf
Eemlandweg 12