Vriendelijk, correct
Goed maar deze keer een beetje duur.
Vagarage visser heeft goede service. Zijn duidelijk in hun communicatie naar de klant toe. Ik hou mijn auto hier in onderhoud.
Altijd snelle en goede service.
Betrouwbare garage met ervaren monteurs die ook veel ervaring hebben met autos uit de volkswagengroep. De garage komt de afspraken na en levert vakwerk.
Doen alleen de dingen die echt nodig zijn
Goed proffesioneel onderhoud aan mijn auto uitgevoerd.
Een professionele garage, service gericht en efficient. Mijn 1st ervaring zeer positief en zal er zeker meer gebruik van gaan maken. T.o.v een merken garage een openbaring!!!!
Zoals steeds weer uitstekend op alle fronten
Fijne service, open over de kosten en snel een afspraak kunnen maken. Heel betaalbaar ook.
Snelle service en goede deskundigheid
Netjes accuraat, gewoon top. Afspraak maken kan op dit moment pas binnen 2-3 weken, maar ja had geen haast en is een beetje het gemiddelde op dit ogenblik in garage-wereld.
Afspraak gemaakt voor vakantiecheck en olie verversen. In overleg werd het een beurt, omdat die er over een maand of zo aan zat te komen. Alles weer soepel en netjes, en de kinderen kunnen veilig op vakantie!
Vriendelijk geholpen Op de hoogte gebracht van te verwachten kosten
Ik werd gehaald en gebracht tijdens de servicebeurt van mijn auto. Snelle service.
Ik ben hier enorm fijn geholpen. Snelle en vakkundige service, vriendelijke ontvangst en een normaal tarief. Kan kost bedrijf zeker aanbevelen!
goed uitvoeren van kleine beurt zonder poespas daardoor niet te duur.
Vriendelijk geholpen en zelfs de matjes in mijn auto zijn gezogen, ziet er weer schoon uit en de beurt zal zeker goed gedaan zijn.
Onze vaste garage. Wij zijn tevreden klanten
Meteen de juiste vakgarage gekozen toen ik in Huizen kwam wonen. Voor een vakantie-check, klein/groot onderhoud, APK of spijker in de autoband. Meteen geholpen. Vakkundig. Vriendelijk. Auto blij, bestuurder blij.
Wij waren helemaal tevreden met het service.
positief
Vriendelijke behandeling, grote beurt conform afspraak. Auto stond netjes en schoon weer klaar. Prima gespecificeerde rekening.
Eemlandweg 12
1271 KS Huizen